Cursurile Grădiniţei şi Şcolii Primare Oituz, suspendate până luni din cauza pagubelor provocate de viscol

de WTA.ro

Cursurile Grădiniţei şi Şcolii Primare Oituz, suspendate până luni din cauza pagubelor provocate de viscol

Cursurile
Grădiniţei cu Program Normal şi cele ale Şcolii Primare Oituz au fost
suspendate integral până la finalul săptămânii, în urma fenomenelor meteo
nefavorabile din ultimele ore.

Inspectorul şcolar general Kiss Imre a precizat că decizia a fost luată întrucât, în cursul zilei de miercuri, în urma vremii nefavorabile, localitatea a rămas fără curent electric, iar un copac a fost doborât de vânt pe acoperişul unităţii de învăţământ.

„Au fost suspendate cursurile Şcolii Primare şi ale grădiniţei Oituz. Sunt suspendate astăzi şi mâine pentru că miercuri în localitate nu era nici curent electric, nu ştiu dacă între timp s-a remediat situaţia. A căzut şi un copac peste acoperişul clădirii şi un altul la intrarea în curtea şcolii. Până când va fi remediată situaţia, copiii stau acasă. În rest, nu am primit de la nicio şcoală informaţii că ar fi fost probleme, nici aseară, nici până la această oră. Dacă vor fi probleme vom anunţa”, a spus inspectorul şcolar general Kiss Imre.

Sunt afectați de această suspendare a cursurilor 8 copii de la GPN Oituz, 6 elevi din învățământul primar de la Școala Gimnazială Oituz și 22 elevi de gimnaziu care nu pot fi transportați la Școala Gimnazială ”Comenius” Brețcu.

Cele mai citite articole

Potrivit acestuia, copiii se vor întoarce luni la cursuri.

(Ioana Ardeleanu)

Share

The post Cursurile Grădiniţei şi Şcolii Primare Oituz, suspendate până luni din cauza pagubelor provocate de viscol appeared first on We Radio Sfântu Gheorghe.

Cele mai citite articole