De 8 Martie, o femeie din Miercurea Ciuc a alertat polițiștii din șapte județe

de WTA.ro

Alertă maximă a poliţiştilor harghiteni de Ziua Femeii, cu alertarea poliţiştilor din judeţele limitrofe, pentru interceptarea autoturismului furat de la o femeie din Miercurea Ciuc, de fapt ne-furat, întrucât reclamanta uitase unde l-a parcat.

Pe principiul

„De ziua ta, pui în mişcare

Măcar un bărbat cu-o floare”,

Eu mi-am dat maşina furată

Uitând, de fapt, unde-i parcată.

Poate-a părut că-s zăpăcită,

Cele mai citite articole

Dar m-am simţit sărbătorită:

De ziua mea au fost „mişcaţi”

Din şapte judeţe bărbaţi!

La data de 08.03.2020, la ora 17:15, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul unei femei din localitate, pe care aceasta îl parcase pe o stradă din zona centrală.

Pentru exploatarea la maxim a momentului operativ, a fost alertat imediat întregul efectiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, dar şi poliţiştii judeţelor limitrofe, una dintre primele măsuri fiind realizarea de filtre auto pe toate arterele de circulaţie, în cercuri concentrice cu centrul în locul sesizării.

În scurt timp, această „furtună” poliţienească a fost oprită chiar de către persoana care a stârnit-o, reclamanta revenind cu un apel telefonic în care a precizat că a confundat strada pe care a parcat autoturismul, acesta fiind găsit în locul în care îl lăsase în realitate.

În această situaţie poliţiştii au procedat doar la avertizarea celei în cauză cu privire la alarmarea fără motiv a organelor de poliţie, fără să fie aplicată în acest sens vreo sancţiune contravenţională, dată fiind buna-credinţă a femeii şi faptul că acest eveniment s-a petrecut de 8 Martie.

  • IPJ Harghita

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole