De acum, schimbări majore în imaginea spitalului din Piatra-Neamț

de WTA.ro

Spitalul din Piatra-Neamț a trecut din subordinea Consiliului Județean în subordinea Ministerului Sănătății. Cum le place unora să traducă, a trecut de la PSD la PNL. Aceasta va duce la schimbări majore în modul în care se încearcă manipularea dumneavoastră.

Mulți dintre cei care criticau cadrele medicale pentru cum se comportă cu bolnavii vă vor spune de acum că e o situație de criză, sunt prea mulți pacienți, personalul suprasolicitat și numai cine nu muncește nu greșește. În niciun caz nu va mai fi vinovat factorul politic în subordinea căruia este spitalul.

Unii dintre cei care vă spuneau că nu sunt materiale sanitare și medicamente vă vor spune de acum că sunt, dar nu sunt suficinte și că și în marele spitale din America e aceeași problemă și că e un deficit la nivel planetar, în nici un caz din cauza conducerii spitalului sau a politicienilor în subordinea cărora e.

Unii dintre cei care vă spuneau că oamenii care conduc spitalul au fost puși pe criterii politice nu vor mai spune același lucru când actualii guvernanți își vor impune propriii oameni.

E posibil ca și lipsa de comunicare a spitalului să fie de acum tolerată pe motive de genul că oamenii au treburi mult mai importante de făcut decât să comunice.

Cele mai citite articole

O liniște deplină s-a așternut deja în zona online unde comentariile comandate contra spitalului și la pachet contra factorului politic de stânga s-au diminuat considerabil.

Deci, tot ce va fi rău de acum la spital va fi trecut cu vederea de către cotcodaci. Galinaceele se vor concentra de acum să va distragă atenția de la problemele spitalului, comentând greaua moștenire în condițiile în care spitalul din Piatra-Neamț este unul dintre cele mai dotate din țară ca aparatură și amintindu-vă încontinuu de planurile nerealizate în zona de sănătate (heliporturi, spital nou la Piatra, spital regional etc.).

Se va schimba ceva la spital, acum că a trecut de la Consiliul Județean la Minister? Rămâne de văzut. Din punctul nostru de vedere, nimeni nu a reușit până acum să destructureze mafia din acest spital. Ar fi o minune așteptată de toată lumea să reușească liberalii să schimbe ceva pe la zona de personal ca să nu mai fie suspiciuni cu angajările pe mită sau să reducă din cantitățile de materiale sanitare, de protecție sau medicamente luate acasă de unii. Vor face liberalii minuni sau vor reevalua lucrurile și toți în afara de directori vor rămâne pe aceleași funcții și vor face exact ce fac de ani de zile? Vom vedea și asta. Bine ar fi să facă.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa