De ce criterii trebuie să ții cont atunci când îți alegi buchetul de mireasă

de WTA.ro

Buchetul de mireasă este un accesoriu obligatoriu și special conceput pentru tine. Acesta se poartă o dată în viață, fiind foarte important în ziua nunții pentru mirese. Florile alese spun totul despre tine, despre culorile preferate, despre stilul tău și despre atmosfera pe care vrei să o creezi. Atunci când îți alegi buchetul de flori, trebuie să te ghidezi după aceleași principii de care ții cont atunci când alegi rochia de mireasă, voalul, designul și culorile acestora. Buchetul de flori trebuie să se potrivească stilului tău, să fie proporțional cu silueta și dimensiunile tale și să fie în ton cu nuanta rochiei, a tenului tău, integrându-se perfect în stilul și tematica nunții.

Așadar, citește acest articol și află principalele criterii de care trebuie să ții cont atunci când alegi buchetul de mireasă. La Maison d’Or, poți alege de pe site modelul potrivit și poți opta pentru serviciul de livrare flori online in București pus la dispoziție.

Alege prima data rochia de mireasă, iar apoi florile

Florile trebuie să fie în acord perfect cu rochie de mireasă. Designul buchetului depinde complet de stilul, forma și detaliile rochiei tale. Secretul unui design reușit al buchetului de mireasă este evidențierea și echilibrul dintre model și linia rochiei. Astfel, buchetul de mireasă trebuie să completeze rochia și să fie detaliul care o definește. Compoziția acestui buchet trebuie să fie în concordanță cu stilul, modelul și detaliile aplicate pe rochie de mireasă.

Dimensiunile buchetului de mireasă

Marea majoritate a mireselor își doresc un buchet de flori impunător, însă acesta nu se potrivește oricui. Spre exemplu, dacă ești o mireasă minionă, un buchet de flori voluminous te poate încurca foarte tare. Mai mult decât atât, acesta va atrage atenția și va acoperii rochie, iar rolul buchetului este să o accentueze.

Cele mai citite articole

Un alt lucru important este ca buchetul de mireasă să fie mai mic decât talia ta, astfel să-ți poată evidenția silueta și formele naturale.

Cele mai recomandate buchete de mireasă sunt cele rotunde, dar dacă ai o trenă foarte lungă sau o rochie mai amplă, poți echilibra totul cu un buchet de mireasă în model cascadă, curgător sau asimetric.

Forma buchetului de mireasă

Dimensiunea buchetului de mireasă crește direct proporțional cu volumul rochiei. Pentru rochiile de mireasă tip prințesă se potrivesc foarte bine buchetele simple, monoflorale, cu puțină verdeață. Pentru rochiile tip sirenă sau în formă de A poți alege un buchet în formă de cascadă sau de lacrimă, iar pentru rochiile mulate pe corp, cele mai recomandate sunt buchete finute și delicate.

În final, nu uita că atunci când îți alegi buchetul de mireasă, acesta trebuie să fie confortabil pentru a-l putea ține lejer și să fie rezistent. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa