De ce merită să alegi soluțiile moderne de tamplarie aluminiu?

de WTA.ro

Tâmplaria unei locuințe este cu siguranță o componentă cheie ce reflectă atât valoarea sa din punct de vedere al designului, cât și funcționalitatea, prin intermediul ei fiind asigurată ambianța din interior.

Ferestrele și ușile sunt puncte de referință pentru orice locuință, ele oferind acesteia nu doar personalitate prin design, ci și un nivel înalt de confort și izolare termică. 

Este de la sine înțeles că soluțiile moderne de tâmplărie reușesc să ofere o nouă identitate locuinței, dar și beneficii incontestabile din perspectiva diminuării costurilor energetice. 

În acest sens soluțiile de tamplarie aluminiu reprezintă cea mai bună alegere pentru proprietarii de locuințe care își doresc o estetică modernă și elegantă a casei, bucurându-se totodată de avantaje incontestabile din perspectiva funcționalității. Însă, sistemele moderne de tamplarie aluminiu sunt soluții ideale nu doar pentru proiecte rezidențiale, ci și pentru cele comerciale sau industriale.

De ce să alegi aluminiu ca material pentru ferestre și uși?

Aluminiul este un metal ce impresionează prin proprietățile sale mecanice și nivelul superior de rezistență la diferite forme de coroziune. În plus, datorită particularităților sale chimice prezintă o rezistență superioară la foc

Comparativ cu alte materiale, aluminiul are capacitatea de a elimina o parte considerabilă din căldura generată de foc. Mai mult decât atât, în situația topirii aluminiului, nu generează gaze inflamabile sau toxice.

Cele mai citite articole

De asemenea:

  • Aluminiul prezintă o flexibilitate ridicată și o soliditate superioară, fiind un material versatil în privința folosirii lui cu diferite componente de feronerie grea.
  • Aluminiul oferă posibilități nelimitate din perspectiva designului, indiferent că vorbim de formă, dimensiune, culori și texturi. Cu alte cuvinte, este un material ce se poate alinia oricărei necesități estetice pe care le are arhitectul sau proprietarul locuinței.
  • Prin prisma performanțelor înalte ale profilelor din aluminiu, este oferit un grad de izolare termică și fonică ireproșabile. Astfel, tamplaria din aluminiu este o soluție ideală din punct de vedere energetic, garantând și un consum optim de energie.

Tamplarie aluminiu ALUMIL – Investește în soluții moderne de tâmplărie pentru căminul tău

Cu o expertiză de peste 30 de ani,  compania ALUMIL dezvoltă produse de aluminiu de o calitate excelentă, fiind unul dintre cele mai apreciate branduri ce activează în industria ferestrelor și ușilor pentru locuințe și birouri.

Funcționalitate de top, design de excepție și calitate excepțională a materialelor sunt câteva atribute ale produselor dezvoltate de ALUMIL.

Tamplaria din aluminiu ALUMIL este apreciată pentru gama variată de soluții arhitecturale, fiind puse la dispoziție sisteme potrivite pentru orice tip de proiect. ALUMIL pune la dispoziție peste 65 de sisteme (ferestre și uși) din aluminiu, ele fiind aliniate cerințelor actuale în materie de estetică și funcționalitate. 

Performanța sistemelor de tamplarie aluminiu ALUMIL este incontestabilă, aceasta fiind dată nu doar de perfecțiunea arhitecturală ci și prin particularitățile tehnice deosebite (rezistență, durabilitate, eficiență energetică etc.). 

Indiferent că vorbim de proiecte rezidențiale sau comerciale, sistemele de tamplarie aluminiu ALUMIL sunt soluțiile care se aliniază perfect necesităților și așteptărilor tale actuale. În plus, produsele ALUMIL respectă toate standardele europene, garantând 100% compatibilitate cu multiple elementele, sisteme și accesorii existente la momentul actual pe piață.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa