De ce plata datoriilor online este o optiune sigura si eficienta?

de WTA.ro

La modul general, datoria este o constanta in viata oricarui om, in ideea in care oricine are de platit cel putin un contract pentru utilitati pe luna. Chiar daca facturile sunt platite cu regularitate, de la momentul primirii si pana la cel in care se achita, tot in categoria datoriilor sunt incluse. In mod similar se pune problema si cand intra in discutie plata creditelor.

In cazul in care facturile sau creditele nu sunt platite la timp, unii datornici primesc o instiintare prin care sunt anuntati ca de recuperarea banilor cu care se vor stinge datoriile se va ocupa o firma careia creditorii i-au externalizat aceasta sarcina. O astfel de firma care se ocupa de colectare si de gestionare creante este KRUK Romania SRL. Compania le asigura o serie de avantaje celor carora le ofera ajutor pana la stingerea datoriilor, printre acestea numarandu-se si posibilitate de plata online a datoriilor.

Cele mai citite articole

Ce avantaje are plata online a datoriilor si de ce este o solutie eficienta?

Desi in cazul acestei forme de plata a datoriilor se pot enumera o serie de avantaje, cele mai importante sunt cele pe care agentii companiei mai sus mentionate, le recomanda celor care au de platit datorii prin KRUK. Acestia pun un accent deosebit pe salvarea timpului care poate fi valorificat altfel decat a merge la un ghiseu, comoditate, flexibilitate si siguranta tranzactiilor online:

  • timp castigat: pana nu demult, platile se puteau face doar la ghiseele institutiilor, banci sau firme care asigura utilitati sau alte servicii. Bineinteles ca aceasta activitate era si este consumatoare de timp – drumuri in trafic, cozi etc. In era tehnologiei, cand timpul trebuie sa fie mai pretuit ca oricand, platile online sunt o solutie eficienta, facila pentru orice persoana care are acces la internet;
  • comoditate: in mod evident este cu mult mai confortabil si mai simplu ca platile sa se faca de acasa sau din orice locatie, chiar si imbracat in pijamale, stand intr-un fotoliu cu o cafea sau un ceai in fata. Simplu si rapid, platile online se pot face de pe telefon, tableta, calculator, cu conditia ca utilizatorul sa se poata loga la internet;
  • ore de plata flexibile: daca fizic, la o institutie, platile se pot face doar intr-un anumit interval de timp, online-ul ofera oportunitatea de a se face plati chiar si la miezul noptii. In mod evident, este un avantaj considerabil;
  • siguranta este foarte bine aspectata, cei care aleg sa faca astfel de plati online cu cardul sau prin virament bancar, neintampinand nicio problema care sa puna in pericol tranzactia.

Clientii care isi exprima parerile despre KRUK si modul in care isi platesc datoriile pe e-kruk.ro arata ca sunt multumiti de modul in care compania gestioneaza efectuarea platilor cu cardul, deoarece este o operatiune simpla si sigura, pe care o pot realiza de oriunde isi doresc. De asemenea, la fel de facil fac plati si clientii care prefera internet banking sau mobile banking, avand la indemana optiuni oferite prin BCR, BT, CEC Bank.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa