De ce să ai un ionizator de apă în casa ta

de WTA.ro

De ce să ai un ionizator de apă în casa ta

Dacă tratezi sănătatea organismului tău cu interes și cu atenție, atunci știi cât de important este să consumi apă curată. Cotidianul în care trăim cu toții ne arată cât de greu este să menții un stil de viață echilibrat, timpul fiind din ce în ce mai scurt, iar responsabilitățile din ce în ce mai multe. Pentru a avea un regim sănătos, care să îți asigure funcționarea corpului la parametri normali, trebuie să acorzi o importanță deosebită apei pe care o consumi.

Apa care curge la robinet, deși potabilă în teorie, este tratată chimic și poate conține substanțe toxice. Apa îmbuteliată poate conține microplastic și chimicale din pet-urile în care este depozitată. Ce apă mai rămâne pentru consum?

Alege să consumi o apă sănătoasă

Un ionizator de apă generează apă alcalină, neutră și bazică, în funcție de potențialul de hidrogen al fiecărui tip de apă. Ionizatorul funcționează ca un filtru care separă apa alcalină și apa bazică printr-un proces de electroliză, filtrând-o și de eventualele sedimente sau impurități. Astfel, poți obține mai multe tipuri de apă, fiecare cu pH diferit și cu întrebuințări diverse. Pentru consum, este recomandat să alegi o apă neutră, cu pH aproapiat de 7, aceasta fiind valoarea de mijloc a pH-ului pe care îl poate avea o apă. pH-ul pornește de la 0, adică de la o apă acidă, și ajunge până la 14, adică o apă alcalină.

Cum găsești un ionizator bun?

Cele mai citite articole

Cele mai bune recomandări de produse eficiente poți găsi pe GoostoMix, portalul care îți asigură o mulțime de informații despre alimentație, lifestyle și sfaturi pentru o viață echilibrată. GoostoMix îți recomandă mai multe tipuri de ionizatoare de apă, în funcție de nevoile tale: dacă vrei apă doar pentru tine sau pentru o familie mai numeroasă, dacă ai nevoie de apă termală pentru duș sau dacă vrei un aparat mai modern și inovator. Alege ionizatorul care ți se potrivește și vei vedea beneficiile pe zi ce trece.

În plus, aceste ionizatoare sunt o investiție pe termen lung, ce îți asigură apă curată pentru ani întregi fără a pierde din calitate. Optează întotdeauna pentru aparate electrocasnice recunoscute, folosite la nivel național și internațional, pentru a fi sigur că vei fi mulțumit de produs și investiția nu va fi inutilă. Ionizatoarele de apă recomandate de GoostoMix au mai multe certificări ISO, premii și medalii internaționale și sunt produse în Japonia, țară unde ionizatoarele de apă se găsesc în 1 din 5 locuințe.

Ionizatorul îți simplifică viața

Tehnologia japoneză îți sare în ajutor când vine vorba de apă de băut, apă pentru gătit sau apă pentru copii, furnizând 5 tipuri de apă pe care le poți integra în viața de zi cu zi. Te scutește de cheltuieli, astfel încât nu va mai trebui să mergi la magazin din 2 în 2 zile să cumperi sticle cu apă. Ionizatorul generează și apă de înfrumusețare, apă de curățare și apă dezinfectantă. Cu un singur aparat îți poți face treaba prin casă, poți să gătești, să cureți și să îți îngrijești pielea fără cheltuieli în plus, doar cu ajutorul ionizatorului.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa