De ce să alegi un rucsac urban pe care să-l porți cu mândrie?

de WTA.ro

Orașul e plin de doamne și domnișoare care au renunțat aproape total la genți în favoarea unor modele frumoase de rucsacuri pentru femei.

Rucsacul, un accesoriu la modă care îți aduce numai beneficii

Motivația este simplă: un astfel de accesoriu nu doar că arată bine, dar și oferă un confort deosebit la purtat. Ce poate să fie mai modern decât un rucsac feminin casual chic încăpător, pe care nici nu îl simți în timpul mersului? 

Unde mai pui că minunea asta de accesoriu îți lasă și mâinile libere pentru smartphone-ul cel de toate zilele care a devenit acum un soi de prelungire a noastră, un obiect aproape însuflețit, fără de care am ajuns să ne simțim incomplete?

Știi și tu ce se spune: telefonul mobil este un remediu împotriva uitării. Cheile de la ușă le mai poți uita, dar smartphone-ul ba!

S-a eliminat deja din mentalul colectiv ideea că un rucsac este automat sinonim cu un soi de raniță robustă, dar urâtă, pe care o cari în spate de voie – de nevoie, atunci când pleci în excursie la munte.

Acum e de bonton ca să  ieși din casă purtând un rucsacel  drăguț, eventual unul care mai nou poate să  se transforme ca prin minune într-o geantă specială care va trage cu siguranță multe priviri admirative. Asta ca să nu devii nostalgică și să visezi la poșetele bunicii. Chiar nu e cazul! Un asemenea tip de rucsac urban de damă are mânere și baretă detașabilă, ca să te bucuri de un produs senzațional 2 în 1. Și asta la un preț fără concurență!

Ce trebuie să ai în vedere când îți cumperi un rucsac pe care să îl porți cu plăcere? 

Ușurința în utilizare, confortul pe care îl oferă, stilul, durabilitatea, dimensiunile și greutatea pe care o are atunci când este gol.

Prea multe elemente de bifat? Nici gând!

Dacă faci un checklist cu aceste puncte o să îți fie foarte ușor ca să îți comanzi produsul dorit chiar și online, de acasă sau de la job.

Cele mai citite articole

Există destule magazine online unde poți găsi rucsacuri pentru femei, accesorii de diferite mărimi și nuanțe. Ai vizitat până acum site-ul de comerț Zafia.ro?

Totuși să recunoști și tu că majoritatea ne luăm un rucsac urban deoarece așa avem șansa de a transporta toate lucrurile de care avem nevoie pe parcursul zilei într-un singur accesoriu. Asta ce ne face viața mai ușoară mai ales dacă nu avem mașină personală și folosind transportul în comun de suprafață, metroul ori, de ce nu, o trotinetă electrică.

Chiar așa! Gândește-te ce ar însemna ca să mergi pe un vehicul cu autonomie personală ținând pe mână și o geantă voluminoasă. Accidentele ar fi la ordinea zilei, deci un rucsac este fix ceea ce îți trebuie dacă folosești un mijloc ecologic de călătorit prin oraș.

Poți să pui fără probleme într-un rucsac feminin laptopul, articolele de machiat și toaletă, o carte, o agendă și alte rechizite de birou, gustarea de prânz (dacă ești adepta mâncării sănătoase pe care preferi  ca să ți-o prepari singură dimineața). 

Lista de obiecte de pus înăuntru este nesfârșită, ideea fiind să nu transformi totuși acest accesoriu de oraș într-o raniță de soldat care tocmai pleacă la război sau într-un rucsac de montaniard cu experiență.

Dacă ar fi să analizăm cele mai multe modele de rucsacuri moderne pentru femei, ele sunt spațioase și pretabile spre a fi purtate deopotrivă de femeile de afaceri, studente, mămici care tocmai au ieșit cu bebelușii în cărucior în parc sau adolescente care merg la ora de sport, la sală.

Dacă alegi un model de rucsac în trend, foarte elegant, o să îl poți purta inclusiv cu tocuri înalte la tot soiul de evenimente simandicoase.

Rucsacul, un protector pentru mușchi și coloana ta vertebrală

În afară de utilitatea incontestabilă a acestui accesoriu care s-a infiltrat de câțiva ani cu putere pe podiumurile de modă din întreaga lume, nu trebuie să uităm nici faptul că el este și o mare binecuvântare pentru sănătate. Corpul tău o să îți mulțumească categoric dacă porți un rucsac, deoarece astfel îți vei echilibra greutatea între ambele părți ale trupului și o să îți menajezi coloana vertebrală.

O geantă  în care ai pune fix aceleași lucruri pe care obișnuiești să le cari într-un  rucsac urban automat va avea dimensiuni mai mari și te va face ca să ai o poziție corporală incorectă, să te apleci într-o parte. Asta ca să nu mai vorbim de acele genți care sunt ținute într-o poziție nefirească de tip “pițipoancă” doar pentru simplul fapt de a fi mai vizibile. Recunoaște și tu că acele persoane sunt de-a dreptul ridicole și nu ai vrea să faci parte din rândul lor!

Nu lăsa ca să-ți scape promoțiile actuale Zafia.ro la rucsacuri, dacă vrei să fii cool și să te simți bine în drumurile tale prin oraș!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa