De ce să apelezi la o firmă de transport moloz? Descoperă cum te ajută această soluție să scapi de deșeuri!

de WTA.ro

Toate persoanele care, după ce au ridicat o casă sau au făcut reparații generale în locuința personală trebuie să știe că pot apela la o firmă de transport moloz, cu ajutorul căreia să îndepărteze deșeurile obținute în timpul lucrărilor. În acest fel,  oamenii evită să mai care singuri molozul, care este foarte greu și, în același timp curăță zonele în care au făcut reparații foarte ușor.

Când trebuie contractată firma de colectare a molozului?

În ceea ce privește momentul în care trebuie contractată o firmă de colectare a molozului, consumatorii trebuie să facă acest pas din timp. Ei își pot da seama, în funcție de cum se desfășoară lucrările când va fi momentul în care vor avea nevoie de ajutor. Contactând specialiști în domeniu pot decide în privința unei zile în care aceștia să vină la fața locului!

O grijă în minus

În cantități mari, molozul este extrem de greu. Sacii nu pot fi încărcați tare, pentru a nu se rupe, ceea ce înseamnă că la finalul lucrărilor, cantitatea poate fi una destul de mare. Echipele de transport moloz au, însă capacitatea de a se ocupa atât de cantități mai mici, cât și de cantități mai mari de deșeuri. Ulterior, molozul este distrus în cele mai sigure condiții, conform legislației în vigoare.

Prețuri avantajoase pentru cantități mari

Cele mai citite articole

Un alt aspect, despre care e bine ca oamenii să știe este acela că prețurile pentru îndepărtarea molozului sunt extrem de avantajoase, mai ales pentru cantități mari. Atunci când fac programarea, oamenii nu trebuie decât să transmită reprezentanților firmei cu care lucrează cantitatea de moloz pe care doresc să o îndepărteze și pot afla pe loc și suma pe care vor trebui să o achite.

Unde pot fi chemate echipele?

Consumatorii mai trebuie să aibă în vedere faptul că echipele de intervenții lucrează atât pe raza Bucureștiului, cât și în împrejurimile Capitalei. Cele peste 10 comune și orașe din apropierea București sunt accesibile pentru serviciul de transport moloz. Mai exact, specialiștii pot interveni pentru lucrări realizate la bloc, dar și în zonele de case, acolo unde astăzi se construiește foarte mult.

Evitarea amenzilor

Potrivit legislației în vigoare, toată lumea are obligația de a îndepărta molozul și deșeurile produse în urma renovărilor sau a construcțiilor realizate în timp. Astfel, mediul înconjurător este bine protejat, iar nivelul de poluare scade considerabil. Nimeni nu ar trebui să uite de acest detaliu: dacă oamenii ar fi întotdeauna conștienți și responsabili de acțiunile lor, resursele naturale ar fi mult mai bine protejate.

Atunci când molozul este îndepărtat în mod eficient și de către echipe specializate în acest sens, în urmă rămâne curățenie, iar oamenii se pot ocupa de finisaje foarte ușor. În loc să se chinuie singuri, consumatorii ar trebui să lase această povară pe umerii celor care se ocupă în mod constant de astfel de acțiuni!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa