De ce sa apelezi la un birou de proiectare pentru design interior?

de WTA.ro

Ai nevoie de un dressing mic si functional, cu posibilitatea mentinerii functionalitatii dimensiunilor reduse ale camerei? Daca iei in considerare recomandarile designerilor de la birou-de-proiectare.ro cu privire la organizarea spatiului, chiar si pe o suprafata de cativa metri patrati poti echipa un sistem spatial de depozitare pentru lucruri si incaltaminte. Intr-un apartament mic, a gasi un loc pentru un dressing nu este atat de simplu. Dar este destul de real. Exista mai multe optiuni comune.

Zona dormitor, living

Se poate crea un proiect pentru a putea utiliza partea finala a unui perete gol dintr-un colt. Pentru a proiecta un dressing, se pot utiliza usi glisante si pereti despartitori din gips-carton sau MDF. O optiune excelenta este separarea partii camerei cu un perete fals, pe care este amplasat un pat. In spatiul ramas se poate crea un dressing. Astfel, confortul dormitorului este mentinut, dar functionalitatea acestuia creste.

Ce forma poate avea un dressing?

Dressing in forma de U. Acest aranjament al sistemelor de depozitare este potrivit pentru spatiul dreptunghiular. Aceasta este cea mai populara optiune, deoarece tot dressingul poate fi vazut.

Dressing pe colt. Esteideal pentru apartamente mici. Proiectul este realizat sub forma unui dulap de colt, impartit in compartimente functionale.

Cele mai citite articole

Pe aceeasi linie. In design, exteriorul este similar cu un dulap fara usi. Sistemele de stocare incorporate apartin de asemenea acestui tip. Sunt cele mai spatioase. La urma urmei, tot spatiul de la tavan pana la podea este implicat si nu exista goluri intre colturi.

Dressing fata in fata. Este creat cu sectiuni de dulap paralele. Latimea minima a spatiului este de 1,5 m. Se lasa 60 cm pentru trecere, 60 cm pentru suportul principal si 30 cm pentru rafturile celulare. Daca doresti sa plasezi sisteme de stocare pe ambele parti – latimea minima a spatiului va fi de 1,75-2m.

Proiectare apartament in stil modern pentru barbati

Apartamentul care poate fi situat intr-un complex rezidential din clasa de afaceri, ofera o panorama frumoasa a peisajelor orasului. Acesta poate fi un apartament cu o singura camera si un design modern.  In forma sa originala, apartamentul poate fi un dreptunghi, zonat de un perete despartitor pe living si bucatarie. Un astfel de client are nevoie de mai multe zone functionale. 

Prin urmare, daca te-ai decis sa reamenajezi spatiul pentru a crea conditii corespunzatoare ritmului tau de viata, apeleaza la birou-de-proiectare.ro. Expertii pot realiza un proiect de design interior intr-un stil modern pentru un barbat. In proiectul final, suprafata dormitorului va fi redusa prin adaugarea unui dressing. 

Reamenajarea se va face rapid si fara restrictii. Pe langa principalele domenii functionale, va fi important sa ti se ofere un loc pentru birou si plasarea unui sistem audio de inalta calitate. Prin urmare, zona principala va fi rezervata unei spatioase bucatarii-living cu o zona de divertisment.  

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa