De ce Shining Crown este un slot atât de distractiv și preferat de români?

de WTA.ro

Puține persoane din lumea jocurilor de noroc nu au auzit de Shining Crown. Este un slot foarte popular, distractiv și în mare parte preferat de români, un joc disponibil atât în cazinourile online cât și la sălile de jocuri. Dar care este motivul pentru care Shining Crown este atât de cunoscut și ales de români? 

Shining Crown este un slot care se găsește în majoritatea cazinourilor online și la sălile de jocuri, una dintre cele mai populare de acest tip – un joc de sloturi clasic, sau mai bine clasificat, retro – cu bonusuri mari și un RTP considerabil. Este interactiv, atractiv și vă poate oferi o experiență de neuitat în comparație cu alte sloturi. 

Acest slot a fost creat de EGT Interactive, care pe lângă Shining Crown, deține o listă considerabilă de sloturi, unele dintre ele fiind foarte cunoscute, gen Rise of Ra, Burning Hot și Flaming Hot. Dar Shining Crown pare să fie un joc foarte cunoscut și jucat atât la noi în țară de români, cât și de străini peste tot în lume. Și totuși, a fost creat de vecinii noștri, bulgari.

E bine să știți că din cauza faptului că Shining Crown poate fi jucat de la o miză foarte mică, pentru cei cu un buget limitat la o miză foarte mare, pentru cei care urmăresc cele 4 jackpot-uri progresive, Shining Crown este un slot pentru toate bugetele. 

Dacă vreți, puteți alege roșie sau neagră. – Shining Crown dispune într-adevăr de același sistem gambling care îți poate dubla (sau chiar mai mult) câștigul alegând cartea ce conține culoarea norocoasă.

Ți-a picat un wild pe una din coloanele 2, 3 sau 4? Dacă face legătura pentru un câștig cu o altă coloană, acest wild se extinde pe toată coloana. Ți-a picat cumva 3 wild pe toate 3 coloanele? Așteaptă-te la un câștig substanțial deoarece, ai probabil numai linii câștigătoare de 4 și de 5 pe tot ecranul. Nu știi niciodată ce îți poate pica cu fiecare rotire. Cu acest slot, distracția e mare, chiar dacă e atât de simplu de jucat și nu vă trebuie nicio strategie ca să puteți câștiga, câștigurile pot fiind chiar substanțiale. Un câștig maxim ar putea fi de 5000 x miza, mult mai mare decât majoritatea sloturilor existente. 

Dar astea nu sunt singurele motive pe care îi face pe români să aleagă acest slot, Shining Crown, și să se distreze și câștige pe el. Cu un RTP (return-to-player) de 96.37%, ne putem aștepta la o șansă destul de mare de a câștiga sau recupera banii pierduți.

Dar animațiile și efectele jocului sunt totuși, unice, mai ales pentru un tip de joc retro. De la fructe colorate, simboluri strălucitoare și șeptari norocoși, animațiile și efectele vizuale în 3D țin jucătorii în frâu, mai ales că jocul este HD. Coloana sonoră este și ea plăcută, sigur nu vrei să dai pe mut când te joci.

Cele mai citite articole

Shining Crown are un număr de 11 simboluri, pe 3 linii și 5 coloane, cu 10 linii de plată. Este un joc de sloturi distractiv, și cunoscut, pentru că nu multe alte sloturi poate oferi ceea ce ne oferă Shining Crown, de la grafică bună la șanse de câștiguri substanțiale, și cu acele wild-uri, avem șanse mult mai mari pentru a obține combinații câștigătoare.

Ați auzit până acuma în sloturi de termenul ‘scatter’? Shining Crown are două tipuri de scatters, reprezentate de steluțe și semnul dolarului. Combinațiile de scatter pot aduce câștiguri destul de mari, acesta fiind încă un motiv printre multe altele pentru care acest slot este atât de distractiv și preferat de români.

Dar ce putem spune despre jackpot? Pentru că, până la urma urmei, este un element foarte important care face o diferență enormă între a fi atât un joc distractiv cât și popular, sau să fie displăcut. 

Sunt 4 nivele de jackpot, de tip mister, reprezentate de o suită de carduri. Jackpot-ul se poate câștiga oricând în timpul bonusului misterios, deoarece, Shining Crown are și funcții speciale și runde bonus de joc.

Cam acestea ar fi principalele motive pentru care sa joci la nitrocasino.com acest joc de sloturi, Shining Crown este atât de popular în România și distractiv pentru cei care au activitate la jocurile de noroc. 

Vă mulțumim pentru că a-ți citit acest articol. Urmăriți-ne pentru mai multe articole asemănătoare și informații utile.

Licența nr. L1223993W001412 emise de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (http://www.onjn.gov.ro/) (valabilă în perioada 01.06.2022 – 31/05/2032) și în temeiul autorizației de exploatare a jocurilor de noroc acordată prin Decizia nr. 1635/13.08.2020
Multumesc


Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa