De ce tot mai multe firme aleg să îşi pună uşi de sticlă în locul celor clasice

de WTA.ro

Sunt mai multe motive pentru care tot mai multe firme aleg ca în interior să folosească uşile de sticlă moderne de la Rom Decor. Sticla este un material modern şi acum cei mai mulţi designeri de interior se străduiesc să o includă în cât mai mult în proiecte.

Cele mai importante avantaje oferite de uşi de sticlă

Făcând un top al celor mai importante avantaje oferite de uşi de sticlă, listă ar trebui să conţină următoarele:

–                 O vizibilitate mai bună a interioarelor;

–                 Un aspect mai moderne şi mai interesant;

–                 Mai multă lumină;

–                 O compartimentare mai bună a spaţiului;

–                 O soluţie perfectă pentru spaţiile de birouri mici.

Uşile de sticlă îmbunătăţesc comunicarea

Cele mai citite articole

De ce ușile interioare din sticlă îmbunătățesc comunicarea? Pentru că persoanele din interior se simt  mai confortabil intrând în încăperi pe care le pot vedea deja de afară. Este mult mai puțin intimidant decât să fie necesar să bată la o ușă închisă. Ușile din sticlă și pereții arhitecturali din sticlă interioară elimină aceste bariere, permițând contactul vizual și un control mai mare al mediului.

Design modern, elegant

Ușile glisante interioare din sticlă și pereții arhitecturali din sticlă fără toc oferă spațiilor o notă contemporană și sunt minunate pentru crearea spațiilor corporative care excelează prin design și calitate. Aceste mesaje subliminale sunt un mijloc excelent de comunicare non-verbală.

Materiale economice de lungă durată

Într-un birou, este important să se investească în materiale care rezistă testului timpului. Estetica minimalistă a ușilor glisante fără rame va avea întotdeauna o notă modernă, în ciuda trecerii timpului. În plus, sticla este extrem de robustă: nu îşi pierde culoarea și nu se pătează ca alte materiale, ceea ce o face o investiție foarte profitabilă.

Posibilitatea de a adapta modelul brandului

Pentru că uşile de sticlă pot veni în mai multe modele, inclusiv cu imprimeuri, este foarte uşor ca acestea să fie adaptate perfect spaţiului în care sunt amplasate şi brandului pentru care au fost comandate.

Culorile din sigle pot fi regăsite pe uşi în diverse imprimeuri, iar cei care vor un mesaj mai puternic pot printa pe uşi şi pe pereţii din sticlă logo-ul cu totul alături de alte mesaje motivaţionale sau care definesc valorile companiei. Astfel, uşile de sticlă se pot transforma în material de promovare pentru ca interiorul să arate de fiecare dată unitar.

Modul în care se prezintă pereţii şi uşile companiei şi adaptarea lor la viziunea generală a brandului determină firmele să se bucure de mai multă apreciere din partea clienţilor, care vor înţelege că designerii s-au ocupat chiar şi de cele mai mici detalii.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante avantaje ale uşilor de sticlă utilizate pentru spaţiile de birouri din firme de mici sau mari dimensiuni. Utilizarea ușilor de sticlă fără rame în spațiile corporative oferă beneficii clare.  Avantajele ușilor din sticlă și ale pereților despărțitori din sticlă fără rame reprezintă noile tendinţe în materie de amenajări interioare, în special pentru corporaţii.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa