De ce trebuie să mergi cu mașina la service ? 5 motive oferite de BRO CARS SOLUTIONS

de WTA.ro

Majoritatea șoferilor își caută mașina perfectă. Acum, în pragul crizei de semiconductori, mașinile SH sunt la putere. Dar, ai mare grijă ca mașina ta să aibă un istoric complet de service. Acest lucru înseamnă că a fost îngrijită.

În ciuda acestui fapt, nimeni nu așteaptă cu nerăbdare acel moment al anului în care trebuie să meargă la service. 

Cu toate acestea, există 5 motive foarte bune pentru care ar trebui să investești bani în mașină și să ajungi la BRO CARS SOLUTIONS.

Menține garanția

Dacă mașina este nouă, trebuie să mergi cu ea la service ca să-ți poți păstra garanția. Poate cel mai important motiv dintre toate. Protejarea garanției producătorului pentru o mașină nouă, se poate face doar prin efectuare service-ului la intervale corecte, recomandate de producător. Dacă nu ții cont de ceea ce îți spune producătorul, s-ar putea să pierzi garanția.

Dacă nu ești sigur când urmează să mergi la service cu mașina ta, consultă manualul mașinii. Astfel, service auto in Bragadiru, Ilfov, BRO CARS SOLUTIONS, te așteaptă să îți verifici mașina.

Menține motorul sănătos

Mașinile trebuie întreținute și menținute în stare bună de funcționare. Schimbarea uleiului și a filtrelor la intervale regulate de timp (1 an sau 10.000 km), previn pătrunderea murdăriei și prafului în părțile uleioase ale motorului și astfel scapi de probleme majore. De asemenea, va prelungi durata de viață a motorului și, în cele din urmă, durata de viață generală a mașinii.

Cele mai citite articole

O regulă generală este că uleiul trebuie să aibă o culoare maro-aurie, așa că, dacă îl verifici și este un negru gros, atunci trebuie să îl schimbi. Această regulă nu este disponibilă la mașinile diesel, care, din cauza funinginei, uleiul se va transforma ușor, ușor într-o culoare de negru gros

Te ține în siguranță

În timpul efectuării unui schimb de ulei, BRO CARS SOLUTIONS va efectua întotdeauna o verificare totală a stării vehiculului. Astfel, vom identifica orice problemă potențială sau problemă de siguranță. Aceasta include verificarea componentelor majore, cum ar fi frânele, suspensiile și sistemul de evacuare pentru a te asigura că sunt în stare bună de funcționare.

Cauciucuri!

În timpul verificării stării vehiculului, trebuie verificate și anvelopele mașinii pentru a te asigura că sunt în stare bună și au o adâncime rezonabilă a benzii de rulare. Limita legală de adâncime a benzii de rulare este de 1,6 mm, dar, trebuie să iei în considerare schimbarea anvelopelor în jurul semnului de 3 mm pentru a menține performanța adecvată pe șosea, în special pe vreme rece și umedă.

Sfat: Aplică un luciu de calitate pe anvelope după ce o speli, deoarece ajută la prevenirea apariției crăpăturilor pe flancul anvelopei.

Protejează valoarea mașinii

De cele mai multe ori, o mașină este una dintre cele mai scumpe achiziții pe care le vei face, a doua după cumpărarea unei case. Prin urmare, este important să îți protejezi cât mai mult posibil această investiție, menținându-ți mașina în stare bună. 

Chiar dacă mașina ta nu va valora mai mult decât ai dat pe ea atunci când o vei vinde, cu un istoric complet de service, o poți vinde, totuși, la un preț foarte bun. Așadar, trebuie să îți îngrijești mașina.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa