De unde poti cumpara anvelope in rate?

de WTA.ro

Efectuand o achizitie online de anvelope pe site-ul magazinului online, beneficiezi de conditii egale cu clientii din magazinele de vanzare cu amanuntul: anvelope in rate, aceleasi preturi, reduceri, participarea la promotii, precum si o garantie oficiala pentru toate marfurile. Cand efectuezi o comanda de anvelope, va trebui sa indici metoda de plata convenabila pentru tine. In ceea ce priveste metoda de plata, se acorda o atentie deosebita sigurantei si comoditatii clientilor, motiv pentru care, fiecare dintre metodele propuse este absolut de incredere.

E-pneu.ro comercializeaza anvelope de iarna, anvelope de vara si anvelope all seasons de la toti fabricantii de anvelope din lume. Cand achizitionezi anvelope cu plata in rate, poti alege mai multe metode de plata, cum ar fi Card Avantaj, card Star BT, card BCR, card BRD, card Alpha Bank, card Bonus Garanti. Platile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura sistemul de plati online.  „3-D Secure” este un sistem care te asigura ca nicio informatie legata de cardul tau, nu este transferata sau stocata pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati.

De ce sa alegi plata in rate pentru anvelope?

E-pneu.ro este o oportunitate de a cumpara fara bani chiar acum si poti plati fara dobanda, pentru 100% din costul bunurilor sau serviciilor. Cumpara astazi anvelope auto cu plata in rate egale pentru 3, 6 sau 12 luni. Poti sa nu platesti in avans, nu exista comisioane ascunse si nicio plata in exces. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi ceea ce ai nevoie cu adevarat si sa efectuezi platile la timp.

Cele mai citite articole

Cine poate cumpara in rate? 

Pot solicita automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate fara dobanda sunt:

  • Bun De Plata Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • Bun De Plata Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • BCR Wizz Air MasterCard
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a putea plati cu cardul prin sistemul de plati online, in procesul de comanda va trebui sa selectezi optiunea de plata „Online prin card bancar” si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

De asemenea, poti alege cardul Star de la Banca Transilvania. In program, sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium. Daca nu detii un astfel de card, dar ti-l doresti, nu trebuie decat sa aplici pe site si vei obtine rate fara dobanda, perioada de gratie de pana la 56 de zile, comision zero.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa