De Ziua Internațională a Cărții și Ziua Bibliotecarului din România, Biblioteca municipală Mangalia invită cititorii să împrumute cărți online, pentru a le primi acasă

de WTA.ro

Direcția Cultură și Sport Mangalia: ”Pentru că azi sărbătorim Ziua Internațională a cărții și a drepturilor de autor, dar și Ziua Bibliotecarului din România, Biblioteca municipală Mangalia vă propune ca, în perioada în care instituția este închisă publicului, să vă oferim șansa de a nu renunța la pasiunea voastră: cititul.

Așadar, dacă ești pensionar sau elev și ai fișă la bibliotecă, alege-ți cartea pe care vrei să o împrumuți, de pe pagina noastră de internet, apoi apasă butonul ”Fond de carte”, scrie-ne pe facebook sau pe e‑mail și cineva de la noi te va contacta pentru a v‑o împrumuta”.

23 aprilie — “Ziua bibliotecarului”, ?? ? ??

23 aprilie — “Ziua Internațională a Cărții şi a Drepturilor de autor” ?? ? ??

Ziua de 23 aprilie a fost desemnată “Ziua bibliotecarului”, care coincide cu “Ziua Internațională a Cărții şi a Drepturilor de autor”. Această zi evidențiază importanța lecturii, artei, culturii şi a bibliotecii în societate. Profesia de bibliotecar este semnul definitoriu al cunoaşterii, variat şi profund, ca fascinanta lume a cărților.

Cele mai citite articole

La mulți ani, tuturor bibliotecarilor!
La mulți ani, iubitorilor de cărți!


Mangalia News, 23.04.2020.


The post De Ziua Internațională a Cărții și Ziua Bibliotecarului din România, Biblioteca municipală Mangalia invită cititorii să împrumute cărți online, pentru a le primi acasă appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa