Decizie importantă luată de Raul Gălan, unul dintre cetățenii de onoare ai județului

de WTA.ro

Raul Gălan, care a primit anul trecut titlul de Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud, a luat o decizie foarte importantă și curajoasă în timp de pandemie. Aflat în SUA, unde e asistent universitar Universitatea Michigan, el i-a cerut mâna iubitei lui și aceasta a acceptat, așa încât cei doi sunt logodiți.

Anunțul a fost făcut public pe Facebook chiar de Sidney Harris, viitoarea doamnă Gălan. Cei doi sunt foarte fericiți, iar inelul de logodnă este superb.

Sidney a venit pentru prima oară în România la sfârștul anului trecut, atunci când Raul Gălan a primit titlul de Cetățean de onoare al județului Bistrița-Năsăud.

Cele mai citite articole

Într-un interviu acordat Timp Online, Raul a spus: ” Am venit de data aceasta cu prietena mea, e colegă cu mine la departamentul de sociologie, originară din Indiana, SUA. E și ea la doctorat, lucrează tot în cercetare. E prima oară când vine în Europa de Est și în România. Am fost împreună la Colibița. Este foarte impresionată până acum. Încerc să-i prezint cât mai bine locurile din care vin eu. Văzând locurile din care vin, poate să mă înțeleagă mult mai bine”.

În prezent, Raul Gălan se află în SUA, lucrează în cercetare la Universitatea Michigan. Din luna mai are o bursă de cercetare la Institutul de Științe Sociale din Hamburg după care se va întoarce cel mai probabil tot în SUA.

Timp Online îl felicită și îi urează multă fericire alături de Sidney Harris!

Raul Gălan, asistent universitar în SUA: Încerc să devin mai bun și în profesie, și în viața personală

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa