Deciziile Comitetului Județean Tulcea pentru Situații de Urgență pentru avertizarea de Cod Roșu

de WTA.ro

În urma Ședinței Extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență ce a avut loc la ora 11:00 în urma avertizării de Cod Roșu, președintele C.J.S.U. prefectul Alexandru – Cristian Iordan a dispus instituirea serviciului de permanență la nivelul tuturor primăriilor de pe raza județului Tulcea. A fost dispusă măsura de a transporta un număr de 51 de persoane, ce necesită dializă, în municipiul Tulcea.

De asemenea au fost identificate un număr de 140 de gravide aflate în trimestrul III de sarcină sau cu risc crescut care în urma acordurilor lor vor fi transportate prin intermediul ambulanțelor Serviciului de Ambulanță Județean și 2 microbuze ale ISU Tulcea. Structurile M.A.I., împreună cu echipajele SAJ și ale Poliției Locale vor desfășura patrule pentru identificarea persoanelor fără adăpost, care pot fi cazate în cadrul Centrului Social de Urgență Phoenix.

Cele mai citite articole

Întrucât din pricina vântului puternic, nu va exista posibilitatea traversării Dunării, către localitățile din Deltă cu bacul, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, modul de descarcerare și prim ajutor va fi dislocată către Ceatalchioi, pentru gestionarea potențialelor situații de urgență.

 

Cele mai citite articole