Decorarea casei cu flori

de WTA.ro

Decorarea casei cu flori

Aranjamentele florale sunt și vor rămâne mereu la modă, aducând o notă de prospețime și eleganță prin culorile și farmecul lor. Pentru a decora sau a schimba ambianța unei locuințe, aranjamentele florale sunt cel mai rapid și ieftin mod, suplimentand întreaga atmosferă cu formele și parfumurile lor.

Atunci când vine vorba de amenajările interioare, există numeroase modele și tipuri de aranjamente florale potrivite, alegandu-se în funcție de stilul lor, de selecția florală, de mărimea și culoarea lor, precum și de tipul suportului în care sunt amplasate.

Chiar dacă sunt potrivite pentru orice tip de casă, astăzi vom fi mai specifici și vom afla care sunt florile potrivite în funcție de camera casei pe care vrei să o înfrumusețezi.

Flori potrivite pentru sufragerie

Cele mai citite articole

Sufrageria este camera principală a unei casei și trebuie să ții cont de acest lucru atunci când alegi  aranjamentele florale. Florile de lux pentru living sunt perfecte pentru a delecta vizual invitații sau pentru a crea o atmosferă deosebită cu ocazia unui eveniment special. Alege aranjamente florale mici și discrete, cum sunt cele de pe masuța de cafea sau bibliotecă, pentru a întări ideea generală, sau mari și impresionante pentru a atrage atenția. Poți folosi un singur aranjament floral ca element central al camerei pe masa din mijlocul încăperii sau pe o măsuța laterală mai înaltă, sau mai multe aranjamente de mărime medie atunci când încăperea este mai mare și spațiul permite acest lucru. Aranjamentele mari și complexe cu crini imperiali, cale, orhidee sau trandafiri merită sa fie expuse într-un loc vizibil din sufragerie deoarece această cameră este cea mai vizitată și vei dori ca splendoarea aranjamentului să bucure cât mai multe persoane.

Flori potrivite pentru dormitor

În privința dormitorului poți alege flori care să se fie în același ton cu tematica existentă pentru a crea o atmosferă relaxantă și odihnitoare. Acestea te vor ajuta să te calmezi și îți vor oferi un plus de energie și confort atunci când te vei trezi după un somn odihnitor. Orhideele sunt unele dintre cele mai potrivite flori pentru un dormitor clasic, plin de stil, cu draperii complexe și piese de mobilier elegant ornamentate, în timp ce lalele se potrivesc perfect cu un decor minimalist.

Flori potrivite pentru bucătărie

Florile în bucătărie au puterea de a transforma un spațiu util într-unul armonios și fermecător. Fiind un loc în care desfășori multă activitate, trebuie să fii atentă ca aranjamentul floral să nu încurce. Preferate sunt aranjamentele mici si medii cu liniile indraznete si dinamice, culorile vesele si intense. Plasează un aranjament multifloral la fereastră atunci când îți dorești să ai spațiu de lucru, dar și un loc plăcut vizual. Florile din bucătărie trebuie să aibă o rezistență mai mare și să fie departe de fructe sau orice sursă de căldură.

Intră pe Maison d’Or și vezi mai multe produse care să se potrivească perfect cu fiecare încăpere din casa ta. Bucură-te de o atmosferă plăcută și relaxantă și savurează din plin parfumul florilor. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa