Decorează-ți casa cu amintirile dragi!

de WTA.ro

Fie că avem deja propria casă sau încă locuim cu chirie, cu toții dorim să ne transformăm spațiul de locuit într-un adevărat cămin, unde să ne simțim „acasă”. Așa că rearanjăm mobila, decorăm apartamentul și îl personalizăm pe cât posibil.

Și ce decorațiuni pot fi mai potrivite decât cele personalizate cu propriile tale poze digitale, care surprind momente fericite din viața ta și a familiei tale, și despre care ai vrea să-ți amintești cu drag în fiecare zi?

Pentru asta există iFoto.ro – Laboratorul Foto Online

Bun venit la iFoto – Laboratorul Foto Online! Aici poți comanda servicii clasice de developare poze digitale (printare pe hârtie foto) dar și produse conexe precum:

Tablouri personalizate cu imaginea ta preferată, printate digital pe canvas (pânză), material similar unui tablou obișnuit. Este foarte ușor să-ți îmbogățești viața decorându-ți spațiul de locuit sau chiar cel de muncă (biroul) cu imaginile care-ți sunt dragi și îți aduc amintiri plăcute! Așa că… de ce nu? 

Cele mai citite articole

Poți alege și un album foto personalizat în care să grupezi pozele dintr-o anumită vacanță, spre exemplu vacanța de ski de anul trecut sau un anumit eveniment, cum ar fi festivitatea de premiere a celor mici, de la sfârșitul anului școlar. În plus, aceste albume sunt foarte portabile și ușor de luat în geantă atunci când mergeți la o întâlnire cu prietenii sau în vizită la părinți, ceea ce le face varianta cea mai bună atunci când vrei să arăți pozele și altora. Să recunoaștem, nu e ideal să le înmânezi telefonul tău pe care să-l butoneze nesupravegheați atunci când vrei să le arăți câteva poze.

Există și varianta magneților foto personalizați cu imaginea pe care o preferi, și care pot fi lipiți pe frigider pentru vizibilitate maximă. Aceștia sunt mici și ieftini, ceea ce îi face foarte potriviți și pentru a fi oferiți ca și cadouri la evenimentele voastre de familie. Fie că îți organizezi nunta sau botezul celui mic, poți comanda magneți foto pe care să îi oferi ca amintire invitaților tăi!

Iar dacă preferi pozele simple, pe hârtie foto, află că poți alege între toate formatele standard de fotografii precum 9×13 și 10×15 cm dar și formate mai mari precum 10×15 cm / 21×30 cm / 30×42 cm mergând până la printuri de suprafețe mari (de mai mulți metri pătrați.)

ifoto.ro este un magazin online obișnuit în care tot ce ai de făcut este să-ți alegi produsele și să-ți încarci imaginile digitale direct pe site. De restul se ocupă ei iar tu vei primi produsele comandate prin curier direct acasă sau la adresa de livrare pe care ai specificat-o. Taxa de livrare este de 15 lei, fixă indiferent de greutatea produselor comandate sau de localitatea unde se face livrarea.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa