DEPUTATUL GEORGE ȘIȘCU A PARTICIPAT LA ALEGERILE T.N.L. TULCEA

de WTA.ro

Deputatul liberal George Șișcu a participat duminică, 1 martie 2020 la ședința Comitetului de Coordonare Județean al Organizației de Tineret a PNL Tulcea, în care au fost alesi membrii Biroului Politic Judetean.

Au participat tineri din municipiu și județ, precum și reprezentanți ai conducerii liberale județene.

Cele mai citite articole

„Așa cum tineretul reprezintă viitorul unei nații, tinerii liberali reprezintă viitorul PNL, un viitor care , dacă e să ma iau după ce am văzut la tinerii care au venit și continuă să vină spre Partidul Național Liberal, este promițător.Dorim mult succes noii echipe, perseverentă, ambiție si să fie capabilă să respecte și să ducă mai departe motto-ul liberal „Prin Noi Înșine!”“ a declarat deputatul George Șișcu.

În urma procesului de votare, in funcția de președinte a fost aleasă Alina Iancu, iar echipa a fost completată de mulți lideri ai organizațiilor locale de tineret.

Fostul președinte al TNL Tulcea, consilierul județean George Şinghi, a mulțumit tuturor tinerilor prezenți la eveniment pentru implicarea de care dau dovadă în organizațiile de care aparțin și a felicitat noua conducere, urând succes tuturor in viitoarele provocări politice.

Totodată, dupa această ședință, a avut loc si o acțiune in care tinerii liberali au impărțit mărțișoare doamnelor si domnişoarelor tulcence.

Cele mai citite articole