Deputatul liberl George Șișcu: „România a recâștigat, într-un timp record, în doar patru luni, încrederea partenerilor din Uniunea Europeană“

de WTA.ro

România a recâștigat, într-un timp record, în doar patru luni, încrederea partenerilor din Uniunea Europeană, care apreciază direcțiile politice și economice pe care s-a angajat PNL.

În octombrie, atmosfera sulfuroasă creată de Liviu Dragnea și de deciziile aberante luate de incompetentele guverne controlate de păpușarul penal păreau imposibil de îndepărtat.
Dar nimic nu este etern, mai ales atunci când există unitate și determinare!

 PNL a demonstrat că are cele două atribute, nu doar pentru că a alungat, prin vot în Parlament, guvernul Dăncilă, dar și pentru că este unit și determinat în reformă.
Din octombrie respirăm din nou altfel. E o senzație de normalitate, o senzație care e afectată doar de piedicile pe care PSD, acum în opoziție, dar încă puternic în Parlament, le pune României.

Cele mai citite articole

Dar nu mai e mult până când și acest lucru se va schimba atât în Tulcea, prin alegerile locale, cât și în România, fie că vom avea alegeri anticipate sau la termen.

Vă vom câștiga și dumneavoastră încrederea, iar ultimele patru luni cred că arată suficient de clar că ăsta e principalul scop al PNL și al meu.

Reforma fundamentală trebuie să aibă această bază esențială: încrederea unii în alții.

Deputat George Șișcu, PNL TULCEA

Cele mai citite articole