Deputatul PMP Cătălina Bozianu: “Am votat pentru eliminarea pensiilor speciale”

de WTA.ro

Deputatul PMP Cătălina Bozianu și-a anunțat opțiunea pe care a avut-o la votul privind pensiile speciale. 

“Săptămâna parlamentară a avut două momente-cheie: votul asupra eliminării pensiilor speciale și asumarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Ambele – două proiecte asumate și promovate de PMP încă de acum trei ani.

Am votat, firește, pentru eliminarea pensiilor speciale, dar – recunosc – aș fi preferat o formă a legii cu un regim și mai restrictiv al acestor pensii.

Asumarea răspunderii Guvernului asupra alegerii primarilor în două tururi de scrutin este (și) o consecință a acțiunii PMP de a condiționa învestirea Cabinetului Orban de această măsură de natură să restaureze democrația la nivel local.

În orice caz, premierul merită felicitat pentru acest act de curaj politic.

Cele mai citite articole

Cât despre moțiunea de cenzură depusă, azi, de PSD, ea trebuie tratată ca un demers ridicol, care arată că acest partid își menține reflexele toxice, antidemocratice.

Pentru PSD, în continuare, contează mai mult interesele banilor locali decât interesul general al societății românești”, a scris deputatul PMP pe pagina oficială de Facebook.

 

Post-ul Deputatul PMP Cătălina Bozianu: “Am votat pentru eliminarea pensiilor speciale” apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole