Deputatul PSD Călărași Cristian Sefer a votat măsurile impuse de situația de urgență

de WTA.ro

   Astăzi 19 martie 2020, orele 12, deputatul PSD Călărași Cristian Sefer a votat online aprobarea decretului privind impunerea situației de urgență pe teritoriul României. Sefer a declarat pentru Atitudinea din Călărași că mâine pe ordinea de zi sunt 2 proiecte de legi foarte importante pe care grupul PSD din care face parte le va susține, și anume plafonarea prețurilor la alimentele de bază, necesare populației pentru a trăi decent și un alt proiect legislativ ce vizează reabilitarea sistemului sanitar prin producția de echipamente sanitare pentru protecția personalului medical și a populației, cum ar fi costume de protecție și măști chirurgicale în regim de urgență. Sefer a deplîns situația miilor de medici fără echipamente adecvate. Nu este posibil ca astăzi să avem mii de oameni izolați într-o situație foarte gravă, uitați de un guvern care nu este preocupat de achiziția de teste, ci de privatizarea sănătății – a spus deputatul PSD. El a descris că situația haotică din țară trebuie sprijinită prin programe legislative care să vină în folosul românilor:  Nu este posibil să vedem români abandonați în aeroporturi din alte țări, așteptănd să moară de foame la granițele altor state pentru a intra în țara lor. Nu putem tolera situația existentă a patronilor care au fost obligați să își închidă firmele, în situația în care nu își mai pot plăti ratele bancare sau salariații. Nu putem asista pasivi la imaginile prezentând rafturi goale în magazine. Trebuie să venim cu măsuri urgente și de aceea vreau să fac un apel la unitate, solidaritate și înțelegere. Trebuie ca împreună să respectăm regulile impuse de autorități să ne protejăm atât pe noi, pe familiile noastre. Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice ale noastre, comportamentul nostru trebuie să fie de unitate.

Cele mai citite articole

   Trebuie de aceea să ne comportăm cât mai responsabil și să nu intrăm în panică. În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.
Vă îndemn să vă informați din surse oficiale și să rămâneți calmi, uniți așa cum trebuie să fim ca români, în momente grele. Este important să ne ajutăm unii pe alții. Astăzi, noi, social democrații din PSD Călărași am aprobat instituirea stării de urgență, dar avem obligația să veghem ca acest guvern învestit pentru gestionarea țării într-o perioadă de criză, să nu deturneze în interese particulare sau de grup votul de încredere primit, să nu permitem ca în poziții vitale pentru națiune să fie numiți, oameni incompetenți, care să aducă deservicii românilor – a declarat deputatul PSD Călărași Cristian Sefer.

Post-ul Deputatul PSD Călărași Cristian Sefer a votat măsurile impuse de situația de urgență apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa