Descoperă cele mai interesante piese vestimentare de iarnă pe care trebuie să le ai!

de WTA.ro

Iarna este unul dintre anotimpurile în care foarte multor femei le este dificil să-și aleagă ținutele, astfel încât să se simtă frumoase și atrăgătoare. Investind, însă într-o haină de blană  de calitate, ele se pot bucura de confort termic, dar și de un look proaspăt și interesant. Din rândurile de mai jos, reprezentantele sexului frumos pot descoperi cele mai importante tipuri de blănuri, pe care este bine să le aibă în dulapul personal, astfel încât să fie pregătite pentru orice situație și pentru orice tip de eveniment!

Paltoane de blană

Elegante și sofisticate, chiar și cele mai simple paltoane de blană reușesc să aducă femeilor un plus de stil. De regulă lungi până la glezne, piesele vestimentare pot fi purtate cu ușurință împreună cu rochii, pantaloni, sarafane sau fuste. Cât despre încălțăminte, reprezentantele sexului frumos trebuie să se gândească la cât de mult urmează să meargă pe jos, dar și la motivul pentru care pleacă de acasă.

Haine de blană

Lungi până la genunchi sau scurte până în talie, hainele de blană sunt și ele alegeri inspirate pentru anotimpul rece, atunci când femeile își dorească să fie frumoase și să se bucure de confort termic. Blănurile pot fi uni din punct de vedere cromatic sau colorate, cu inserții de diferite nuanțe. Mai mult, cele mai sofisticate dintre modele au și inserții din piele naturală, datorită cărora reprezentantele sexului frumos se pot mândri cu o imagine modernă și proaspătă! O haină de blană trebuie întreținută, însă foarte bine: femeile trebuie să știe că aceste tipuri de piese vestimentare trebuie lăsate să se usuce natural!

Geci din blană

Cele mai citite articole

Nici geaca de blană naturală nu trebuie să lipsească din garderoba reprezentantelor sexului frumos. De cele mai multe ori, astfel de creații sunt scurte, au un aer tineresc și modern și pot fi purtate fără probleme inclusiv cu blugi sport sau cu pantaloni lejeri ori fuste casual. Ele pot fi uni sau colorate, cu buzunare sau fără și cu elastic în talie, pentru a scoate în evidență conformația femeilor!

Cape din blană naturală

Excelente pentru fi purtate cu precădere peste rochii ori în combinație cu fuste și cămăși, capele din blană naturală au menirea de a oferi femeilor posibilitatea de a se simți bine afară, indiferent de câte grade indică termometrele. Mai mult, capele sunt ușor de îmbrăcat, întrucât sunt prevăzute cu sisteme de prindere foarte ușoare, dar sigure.

Veste

Versatile și disponibile în zeci de modele interesante, vestele sunt recomandate atât pentru ținutele office, cât și pentru cele casual, în funcție de materialele din care sunt lucrate. Piesele vestimentare se pot încheia cu nasturi sau cu șnururi din piele naturală. Bineînțeles, pot fi purtate și descheiate în zilele mai călduroase.

Femeile nu trebuie să uite niciodată să aibă grijă de ele, iar sesiunile de shopping le ajută să se plieze pe tendințele actuale în fiecare sezon. Blănurile au rămas, însă de-a lungul timpul în topul preferințelor reprezentantelor sexului frumos!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa