Descoperă cum arată o fustă ideală în funcție de modelul ei

de WTA.ro

O piesă care nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femeie este o rochie sau o fustă. Întrucât este potrivită pentru marea majoritate a evenimentelor la care mergi, este clar că trebuie să se regăsească în dressing-ul tău. Cu toate acestea,  a devenit foarte greu să alegi o fustă potrivită pentru că sunt foarte multe modele și tot atâtea dimensiuni.

Detaliile de care trebuie să ții cont când îți alegi o fustă sunt următoarele: forma siluetei tale, înălțimea ta, dar și ocazia sau evenimentul pentru care o cumperi.

Fuste scurte din piele pentru petreceri

În funcție de petrecerea la care mergi alegi dacă fusta ta poate fi mai scurtă sau mai lungă. Pielea este un material ideal pentru o petrecere pentru că transmite multă eleganță. Dacă cumva petrecerea este una lejeră poți renunța la fusta din piele, în detrimentul unei fuste din denim, scurte. Dacă petrecerea este cu prietenii, poți purta cu siguranță o fustă scurtă, dar daca petrecerea se ține cu șeful tău sau cu colegii tăi alege să porți o fustă deasupra genunchilor.  

Fusta midi pentru întâlnirile cu prietenii sau familia

Dacă ești invitată să iei prânzul cu prietenii sau trebuie să iei parte la un eveniment din timpul zilei, fusta midi este cea mai potrivită. Nu este cazul de o fustă scurtă pentru astfel de întâlniri pentru că au loc în timpul zilei și ieși prea mult în evidență. Nu trebuie să atingi nici cealaltă extremă, o fustă prea lungă va fi nepotrivită.

Fusta pentru plimbarile romantice

Dacă iubitul tău te-a invitat la o plimbare romantică pe plajă pe timpul serii, este clar că cea mai potrivită fustă ar fi cea lungă, vaporoasă și de culori deschise, albă, crem sau galbenă. De asemenea poți alege o fustă cu imprimeuri florale.

Fusta tip creion pentru birou

Cele mai citite articole

La locul de muncă nu este în regulă să porți fuste scurte, de aceea o lungime până deasupra genunchilor este cea mai potrivită. Să nu crezi că fustele lungi sunt potrivite pentru birou pentru că nu ți se văd picioarele, din contră fustele lungi nu-ți dau niciodată impresia de un look office. Să nu alegi culori stridente pentru fusta tip creion, e mai bine să alegi culori deschise și calde.

Fusta potrivită pentru o nuntă

În funcție de anotimp poți opta pentru fuste de lungimi scurte, deasupra genunchiului, sub genunchi sau deasupra gambei. Materialele ideale ar fi mătasea, catifeaua sau lâna, pe care le alegi de asemenea, în funcție de anotimp și temperatură.

Așadar alege fusta potrivită în funcție de silueta ta și în funcție de ocazia sau evenimentul pentru care te pregătești. 

Accesează TREND LAND stând relaxată pe canapea și în tihnă alege fusta potrivită ție.

Dacă vrei să faci un cadou, acum ești pregătit pentru că știi cum poți alege fusta perfectă pentru iubită, mamă, soră sau prietenă.

Citind acest articol te-ai informat cu toate criteriile în funcție de care poți alege o fustă pe gustul, după preferințele și nevoiele fiecăruia, așadar caută fuste dama de la TrendLand pentru a face alegerea ideală. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa