Despre anvelopele Falken de vară

de WTA.ro

Despre anvelopele Falken de vară

Anvelopele de vară Falken sunt pe piață din 1999 și sunt fabricate de Ohtsu Tire and Rubber, care face parte din preocuparea transnațională Sumitomo. Centrele de producție pentru anvelope Falken sunt situate nu numai în Japonia, ci și în China. O caracteristică distinctivă a acestora este performanța ridicată, astfel încât, aceste anvelope de vară sunt potrivite pentru tuning auto și curse de stradă și sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă în motorsport. În special, anvelopele Falken sunt folosite pentru echiparea mașinilor de curse care participă la celebrul 24 de ore de la Nürburgring. De asemenea, anvelopele sunt folosite pentru diferite raliuri, curse de stradă etc.

Producția de anvelope de vară Falken

Producția de anvelope Falken de vară se realizează utilizând soluții științifice și tehnologice dezvoltate de specialiștii producătorului. Având propriile laboratoare de cercetare și centre de proiectare le permite să dezvolte, să proiecteze, să testeze singuri produsele. Seria de tehnologii utilizate, sunt proprietatea intelectuală patentată a companiei, iar unele soluții inovatoare sunt utilizate sub licență. În orice caz, proiectarea și fabricarea cauciucurilor Falken se bazează pe experiența utilizării anvelopelor pe piste de mare viteză și pe piste de curse. Numele mărcii confirmă accentul său sportive, care tradus din germană înseamnă „Șoim”, simbolizând impetuozitatea și rezistența.

Anvelope auto de vară Falken

Cele mai citite articole

Linia producătorului oferă anvelope auto pentru diferite categorii de vehicule, inclusiv crossovere, pick-up-uri și jeep-uri. Întreaga gamă este certificată, fiecare anvelopă fiind verificată pentru a respecta numeroase criterii, inclusiv absența dezechilibrelor, omogenitatea materialului, integritatea structurală, intensitatea și gradul de uzură etc. Modelele de vară, pe lângă performanțe ridicate, se disting prin rezistența carcasei și rezistența efectivă la acvaplanare. 

Compusul de acoperire exterior conține materii prime de înaltă calitate, polimeri care conțin siliciu și diverse componente inovatoare. Datorită acestui cocktail, cauciucul prezintă o rezistență redusă la rulare, este mai puțin susceptibil la uzură și are un contact excelent cu șoseaua chiar și la temperaturi foarte ridicate ale aerului. Este în tandem cu un sistem eficient de drenare, pentru a oferi rezistență la acvaplanare. Procesul de drenaj se realizează foarte rapid datorită capacității de scurgere bună și a formei optime a canalelor largi de drenaj și a numeroaselor caneluri ale umerilor anvelopei.  Cauciucurile de vară Falken se caracterizează prin performanțe foarte ridicate și se adresează proprietarilor de mașini care preferă stilul de conducere cu viteză mare, combinat cu confortul bun.

Prezența caracteristicilor HP ( High Performance ) presupune funcționarea pe drumuri asfaltate de înaltă calitate, unde acestea demonstrează cea mai înaltă performanță de mare viteză. Toată gama de anvelope de vară Falken de vară a fost realizată cu pereți laterali puternici. Acest lucru este valabil mai ales atunci când se circulă cu viteză mare, precum și atunci când se circulă pe drumuri accidentate și pe alte drumuri de calitate scăzută.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa