Detector camere ascunse pentru protectia ta

de WTA.ro

Astazi, chiar este necesar sa cumperi un detector camere ascunse. Camerele ascunse nu sunt un subiect strain astazi. Sunt deja multe noutati despre camerele ascunse acasa sau in hotel. Poate ca a fost amplasata o camera ascunsa la tine acasa, iar imaginile filmate in intimitatea ta, pot fi transmise in direct, ceea ce va fi un adevarat soc.  

Poate ca nu este foarte probabil, dar daca cineva te spioneaza in secret? Adesea au fost gasite camere ascunse in camerele de hotel. Pentru a te simti cu adevarat in siguranta, exista un truc simplu pentru a gasi camere ascunse si anume un detector camere ascunse.

Multi sustin ca este imposibil sa gasesti cel putin o camera ascunsa la o inspectie banala. De fapt, pe de o parte, aceasta afirmatie este adevarata, deoarece, daca o sa cauti o camera ascunsa, este putin probabil sa o gasesti. Dar cu ajutorul unui detector camere, ai toate sansele sa le gasesti. Astfel de dispozitive ofera o contramasura eficienta impotriva oricaror incercari de a-ti invada ilegal spatiul privat sau de a-ti prelua ideile de afaceri, secretele comerciale etc. In ceea ce priveste alegerea detectorului, trebuie sa pornesti de la gradul potential de amenintare, oportunitati financiare, importanta informatiilor protejate etc.

Detector camere – tipuri

Daca securitatea informatiilor este in prim-plan si necesita luarea celor mai serioase masuri, vei avea nevoie de un detector camere care poate detecta orice tip de camera. Un astfel de dispozitiv are un cost mai mare, dar la evaluarea pierderilor care pot fi suportate din cauza scurgerii de informatii, vei intelege ca nu este cazul sa faci economii.

Cele mai citite articole

Cu indicatorul de camp. Detectorul de radio-scanare determina transmiterea fara fir a datelor de catre o camera video ascunsa pe un canal radio. Astfel de dispozitive sunt raspandite si iti permit sa identifici rapid camerele wireless.

Calea optica. Aici se foloseste principiul reflexiei luminii. Fasciculele de lumina trimise de detector sunt reflectate de lentila camerei ascunse. Dar nu uita ca nu doar o camera ascunsa poate returna razele de lumina trimise de un detector optic. Prin urmare, pentru o precizie sporita a citirilor, sistemele de filtrare a semnalelor laterale (de exemplu, un filtru IR) sunt incorporate in dispozitive.

Avantajele detectorului de camera sunt evidente, deoarece iti permit sa detectezi diferite tipuri de dispozitive optice, la un cost scazut.

Dispozitivul electromagnetic este sensibil la radiatiile electromagnetice ale unei camere video ascunse. Diferite tipuri de camere produc radiatii de intensitate diferita. Pentru ca detectorul sa poata determina orice tip de radiatie, in timpul fabricarii acestuia, toate variantele de radiatie electromagnetica din camera, sunt inregistrate in memoria aparatului. 

De obicei, detectorul verifica in mod repetat modelul semnalului primit si abia apoi da rezultatul. Daca viteza de cautare nu sunt importante pentru tine, alege fara ezitare un detector camere optic.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa