Direcția Asistență Socială Mangalia oferă sprijin permanent, la domiciliu, tuturor vârstnicilor și persoanelor aflate în dificultate (izolare)

de WTA.ro

Direcția Asistență Socială Mangalia oferă sprijin permanent, la domiciliu, tuturor vârstnicilor și persoanelor aflate în dificultate (izolare).

În contextul răspândirii infecției cu noul virus COVID-19 și publicării Ordonanței Militare nr. 2 din data de 21.03.2020 (Art.8, alin.1) privind noile măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei cu Coronavirus, precizăm că Direcția Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Mangalia oferă sprijin permanent, la domiciliu, tuturor vârstnicilor și persoanelor aflate în dificultate (izolare). La solicitarea domnului primar Radu Cristian, am început să ajutăm persoanele in vârstă, încă de săptămâna trecută, tocmai pentru ca această categorie socială, extrem de vulnerabilă în fața virusului, să evite pe cât posibil ieșirile din casă.

Toți cei care au nevoie de sprijinul nostru, în contextul actualei crize umanitare, pot solicita sprijinul prin orice canal de comunicare, astfel:

– Tel.secretariat D.A.S: 0341.140.113
– Stamate Claudiu (Director): 0744.340.668
– Duca Adriana (Șef Serviciu): 0756.201.206
– Abăitănci Valentina (Asistent medical comunitar): 0730.202.495
– Sava Petru (Referent Compartiment Protecție Civilă și Situații de Urgență):
0751.282.606
– e‑mail: social@primaria.mangalia.ro

Vă mulțumim și vă îndemnăm, mai ales pe dumneavoastră, persoanele în vârstă, să rămâneți cât mai mult în casă, pentru a reuși astfel să trecem cu bine peste această încercare. Doamne ajută!

Cele mai citite articole

Direcția Asistență Socială Mangalia, Director, Stamate Claudiu.


Mangalia News, 22.03.2020.


The post Direcția Asistență Socială Mangalia oferă sprijin permanent, la domiciliu, tuturor vârstnicilor și persoanelor aflate în dificultate (izolare) appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa