Directorul DSP Călărași ia presa la bășcălie, în loc să o informeze imediat despre CoronaVirus

de WTA.ro

Ieri 11 martie la orele 16 am fost sesizați de surse de presă despre mișcarea cu multe autovehicule ale Poliției Jandarmeriei și efective care îmbarcau de la Hotel Sport bagajele unor sportivi. Sursele de presă filmate au fost personalul hotel Sport si conducerea Jandarmeriei. Nu am găsit pe nimeni la fața locului de la DSP, probabil pt că era după orele 16. Erau întrebări de pus privind de ce a fost ales tocmai un hotel aflat în mijlocul municipiului pentru a fi loc de carantina a suspecților aduși din alte țări prin vama Giurgiu? De ce Călărași și nu alte locații izolate? De ce lângă spitalul județean lângă un restaurant și localuri de alimentație publică domnule director Radulescu? Cine garantează că acei tineri izolați nu vor fugi acasă cu virusul după ei? Ce măsuri ați luat privind paza lor?  De ce aproape de populația vârstnică din zonă/ cea mai sensibilă la afecțiuni gripale? Pe ce sumă s-a închiriat Hotelul sportivilor pentru situații de urgență? Cine a hotărât asta? Au fost convocați consilierii locali? Ce alte locații mai sunt în județ și unde sunt amplasate?

În loc să ne contacteze și să organizeze conferințe de presă, drirectorul Radulescu de la DSP ne transmite să verificăm informațiile pe surse, să le evităm pentru a le publica…ele fiind eronate. Domnule director TREZIȚI-VĂ!!! Noi am publicat informații filmate. Rezultă clar cui am cerut informații…conducerii Jandarmeriei si personalului Hotel Sport. Trăiți pe altă lume? Instituțiile își încetează programul de audiențe. Supermarketurile se golesc de marfă. Farmaciile nu au măști chirurgicale, dezinfectanți, vitamine. Nici celebrul spirt nu se găsește. 1 set de măști din hârtie este de peste 2 mil. lei. La unele Primării ni se închide ușa în nas când solicităm date despre măsurile luate. Acesta este un Comunicat de presă?

Cele mai citite articole

 

Post-ul Directorul DSP Călărași ia presa la bășcălie, în loc să o informeze imediat despre CoronaVirus apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole