Directorul TERMOELECTRICA Giurgiu, ne spune cum va arăta liberalizarea prețului la gaz , de la 1 iulie

de WTA.ro

 

Cu ceva timp în urmă am luat legătura cu ing. Sorin CEPRAGA, directorul operatorului de furnizare a agentului termic în sistem centralizat din Municipiul Giurgiu, Uzina Termoelectrică Giurgiu SA, pentru a ne oferi amănunte  atât despre funcționarea instalațiilor Centralei, în contextul actual de coronavirus cât și privitor la noul preț al gazului în condițiile liberalizării lui, din luna iulie .

Cele mai citite articole

Noi nu am trimis pe nimeni în șomaj ethnic, căci și așa suntem puțini…Ca personal suntem cam la limită…Am luat măsurile ce au fost impuse  – preciza Sorin Cepraga.  

Întrebat care va fi situația de la 1 iulie, când s-a anunțat liberalizarea prețului la energie și implicit la gaze, directorul Cepraga ne-a spus: În contextual liberalizării prețului la gaz acesta ar putea să scadă sau să crească…Depinde, nu știm ce se va întâmpla…Mai sunt 3 luni bune până atunci. Deocamdată nu putem face nicio speculație. Vom vedea de la 1 iulie ce va însemna la noi liberalizarea…- a mai spus Sorin Cepraga, directorul Uzinei Termoelectrica Giurgiu SA.

(Jurnal)   

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa