Distribuitoare pentru băuturi performante, pentru localuri apreciate de clienți

de WTA.ro

În zilele noastre, activitatea în domeniul HoReCa nu este doar despre servirea meselor de cea mai înaltă calitate, ci și despre căutarea de soluții inovatoare care să permită o muncă mai eficientă a angajaților din domeniu. Multe dotări în sprijinul acestor deziderate le găsești la TC Romania Crown Cool.

Pregătirea eficientă a multor comenzi în același timp necesită echipamente gastronomice de bună calitate. Niciun restaurant nu poate însă ignora servirea de băuturi alcoolice și nealcoolice, iar depozitarea lor ar trebui să fie, mai presus de toate, practică și igienică. Dozatoarele de răcoritoare și de bere au fost create pentru a servi clienților băuturile dorite la niște temperaturi optime și în cantitatea dorită. Cum funcționează exact dozatoarele de băuturi? Ce trebuie să cauți atunci când alegi un dozator?

Ce trebuie să știi despre dozatoarele de băuturi?

Dozatorul profesional pentru băuturi este un dispozitiv foarte practic și universal. Se compune dintr-un rezervor și un distribuitor de lichide. În designul său are de regulă și un mecanism special conceput pentru a răci băutura respectivă. Cele mai moderne modele de asemenea echipamente sunt fabricate din materiale performante, complet sigure și care îndeplinesc toate standardele igienico-sanitare. În plus, ceea ce este foarte important pentru clienți, nu schimbă gustul băuturilor pe care ei le comandă.

Aceste dispozitive HoReCa au ca principale avantaje:

  • depozitarea igienică și sigură a băuturilor: datorită dozatoarelor, băuturile vor fi păstrate igienic și în siguranță, deoarece dispozitivele respectă standardele în vigoare privitoare la servirea lor în localuri;
  • permit răcirea continuă a lichidelor: o păstrare a băuturilor la temperatura optimă atât de bună ca aceea dintr-un dozator nu poate fi realizată niciodată prin depozitarea lor într-un frigider sau ladă frigorifică;
  • reprezintă o dotare funcțională pentru o lungă perioadă de timp: dozatoarele de bună calitate sunt o investiție de ani de zile; echipamentele întreținute corespunzător vor dura impecabil mult timp, iar banii cheltuiți pentru ele vor fi repede recuperați.

Cum se alege cel mai bun dozator de băuturi profesional?

Pentru a alege cel mai bun dozator profesional ar trebui să acorzi atenție la trei aspecte importante:

Cele mai citite articole

Calitatea motorului. Pentru ca echipamentul să fie eficient și să funcționeze bine în unitatea ta, trebuie acordată atenția cuvenită eficienței motorului. Cele mai populare dispozitive sunt cele de putere mică. Ele funcționează bine în restaurantele mici. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere faptul că un asemenea echipament pentru băuturi funcționează adesea timp de 12 ore, motiv pentru care este mai bine să optezi pentru un model cât mai eficient. 

Capacitatea dozatorului. Există multe modele pe piață, de aceea ar trebui să te focusezi la achiziționare și la capacitatea rezervorului. Este suficient să estimezi cât de mare este spațiul unde va fi amplasat și cât de multe lichide sunt distribuite clienților pe zi sau într-o unitate de timp (de exemplu, o oră). În funcție de nevoile restaurantului sau barului tău, poți opta chiar și pentru mai multe dispozitive de tip dozator. Investiția ta va da cu siguranță beneficii clienților ce vor fi mulțumiți de ceea ce li se servește. Iar ție iți va economisi timp pentru distribuirea băuturilor respective.

Piese de calitate. Un dozator bun ar trebui să aibă componente ușoare și foarte rezistente, așa aparatul nu se va strica rapid. Calitatea dispozitivului este evidențiată și de accesorii suplimentare, de exemplu de existența unei tăvi de picurare, care facilitează foarte mult utilizarea sa de către personalul ce va folosi echipamentul pentru băuturi respectiv. De asemenea, aruncă o privire și asupra sistemului de răcire, a modului de setare al temperaturii. 

Vrei și tu un dozator pentru băuturi bun? Îl găsești pe tcromania.com.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa