DJ 207D, între Sagna și Gâdinți, intră în reparații

de WTA.ro

DJ 207D, între Sagna și Gâdinți, intră în reparații

• lucrările se vor realiza pe o lungime de 7 km
• constructorul trebuie să finalizeze lucrarea până la sfârșitul anului, pentru a se încadra în grafic

Drumul județean DJ 207D, care leagă comunele Sagna și Gâdinți, intră în reparații.

Joi, 30 ianuarie, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a participat la predarea amplasamentului către constructor.

„Astăzi este începutul unui nou proiect extrem de important pentru infrastructura rutieră nemțeană: modernizarea drumului județean DJ 207D. Lucrările se vor executa pe o lungime de 7 kilometri. Traseul face legătura între comunele Sagna și Gâdinți și va deveni o principală rută de circulație după ce vor începe lucrările de modernizare a podului de la Luțca. Pentru a se putea interveni pe podul respectiv, va fi redirecționat traficul rutier pe DJ 207D, astfel că beneficiari ai acestei lucrări devin și cetățenii comunelor din Doljești, Sagna, Bâra, Gâdinți, Valea Ursului și Boghicea. Mă bucur că începe și această lucrare, pentru că rezolvă foarte multe dintre problemele din traficul din zonă. Cetățenii din cele două comune mi-au semnalat disconfortul cu care se confruntă din cauza drumului deteriorat! Așa cum am reușit pentru nemțenii din alte zone ale județului să asigurăm drumuri foarte bune, pe care se circulă ca în palmă, vreau să reușim, și pentru cetățenii din această parte a județului! Valoarea totală a lucrărilor pe cei 7 km din DJ 207D este de 17 milioane de lei. Fondurile provin din PNDL, fiind asigurate în perioada când guvernarea era asigurată de PSD, și de la bugetul județului!“, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Cele mai citite articole

Termenul la care trebuie finalizată lucrarea este sfârșitul anului 2020. Firma care execută proiectul de modernizare a acestui drum a dat asigurări că se va încadra în graficul de execuție.

În perioada următoare, vor demara lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere în toate zonele județului Neamț.

Primele șantiere vor fi deschise pe drumul județean DJ 207A Boghicea – Nistria și pe DJ 207K Doljești – Buruienești.

Comunicat de presă

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole