Documentele importante vor fi protejate de factorii externi in mape din plastic rezistente

de WTA.ro

Acasa sau la birou, in firme sau companii mari, actele importante au nevoie de protectie, atat pe parcursul transportului, cat si pe timpul depozitarii partiale. Documentele din hartie sunt foarte sensibile la orice variatie de temperatura si de umiditate, se pot deteriora din cauza factorilor externi, de aceea protectia lor este prioritara de fiecare data.

In locul bananelor „tiple” din plastic se pot folosi mape din plastic. Pe langa faptul ca incap mai multe foi intr-o singura mapa, pana la 200, de exemplu, mapele garanteaza o protectie sporita, se inchid perfect, toata suprafata foilor este protejata indiferent de contextul in care se utilizeaza mapele.

Sortarea si organizarea documentelor e simplificata odata cu trecerea la mape din plastic, polipropilena din care sunt confectionate este un material de inalta calitate care ofera de fiecare data protectia ideala. Mapele au si separatoare, continutul lor e usor de sortat, clape pe coperta pentru stocarea unor documente suplimentare, buzunare diverse cu index ca sa gasesti repede ce ai nevoie.

Cele mai citite articole

Banda elastica este includa intr-un design elegant al mapelor pentru o inchidere cat mai buna si un transport usor, poate fi inlocuita de capse, in cazul mapelor de protectie documente. Marginile intarite si zonele adaptate pentru introducerea sau scoaterea rapida a documentelor, elasticul special pe coluturi pentru evitarea alunecarii mapelor, la anumite modele, iata doar cateva avantaje ale mapelor moderne.

Este suficient sa alegi documentele care vor sta in mapa, sa etichetezi mapa, daca e nevoie, dupa care depozitarea si sortarea lor, organizarea va fi o activitate care nu iti va mai lua atat de mult timp. Rezistenta la uzura este mare, mapele moderne se pot folosi ani buni fara probleme, au o cromatica placuta, ce se poate asorta la cromatica unui brand sau se adapteaza la preferintele celor care le utilizeaza.

Cu preturi reduse si o calitate superioara a materialelor, mapele moderne raman cea mai buna solutie atunci cand vrei sa ai documente importante protejate si gata de accesare si utilizare in cel mai scurt timp.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa