Dorel Căprar a fost DEMIS de la conducerea PSD Arad. Biroul Permanent Județean a fost DIZOLVAT

de WTA.ro

Dorel Căprar a fost DEMIS de la conducerea PSD Arad. Biroul Permanent Județean a fost DIZOLVAT

Organizaţia Judeţeană PSD Arad a fost dizolvată, astăzi, de Comitetul Executiv al PSD.

Informaţia a fost dezvăluită de stiripesurse.ro şi confirmată pentru NewsAr.ro de Florin Tripa, deputat al PSD Arad.

Cele mai citite articole

Decizia Comitetului Executiv al PSD survine după ce organizaţia din Arad a organizat alegeri fără să ţină cont de recomandarea conducerii centrale a partidului.

„Astăzi Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat a invalidat scrutinul de alegeri la Arad, desfășurat în cursul zilei de vineri. De asemenea, a fost demis președintele Dorel Căprar, odată  cu dizolvarea Biroului Permanent Județean. Ca președinte interimar până la organizarea Conferinței Județene Extraordinare a fost desemnat domnul deputat Laurenţiu Nistor, preşedinte PSD Hunedoara și vicepreședinte regional. În aceste circumstanțe fac un apel la calm, la moderație și echilibru, indiferent de opțiunile și simpatiile membrilor PSD Arad. Este important să ne desfăsurăm activitatea în liniște, fără patimă sau resentimente de orice fel. Suntem o familie, trebuie să rămânem uniți și să împlinim așteptările arădenilor, fie că suntem parlamentari, primari, președinți de organizații, consilieri județeni sau locali, ori simpli membri”, a declarat deputatul Florin Tripa.

The post Dorel Căprar a fost DEMIS de la conducerea PSD Arad. Biroul Permanent Județean a fost DIZOLVAT appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole