Dotări din oțel inoxidabil pentru orice bucătărie profesională de top

de WTA.ro

Într-o bucătărie profesională este esențial ca blaturile de lucru să fie din oțel inoxidabil.

Suprafețe de lucru profesionale, șansa unui plus de igienă și calitate a muncii

Un blat din inox este un sprijin de nădejde pentru personal și reprezintă cea mai bună investiție pentru o bucătărie de restaurant care se respectă.

Categoric, timpul a demonstrat cu prisosință că oțelul inoxidabil este un material care a schimbat radical în bine modul de lucru al acelora care lucrează cu alimente.

Astfel s-au eliminat în bucătăriile profesionale problemele pe care angajații le aveau anterior în materie de igienă și, drept urmare, nu poți să fii o unitate de top fără să ai un mobilier inox de calitate superioară.

Îl găsești cu un preț bun la TC Romania Crown Cool. Au acolo dotări HoReCa de calitate certificată extrem de diverse. Plus că beneficiezi și de livrare gratuită, plus o garanție de 2 ani la produsele de mobilier profesional comandate.

Suprafețele realizate din oțel inoxidabil sunt netede, omogene, perfecte din toate punctele de vedere, deoarece sunt ușor de curățat și dezinfectat.

Inoxul este un material lucios, lipsit de orice asperități și pori, încât de cele mai multe ori este superior lemnului și granitului.

Asta cu atât mai mult, cu cât nu suferă deformări pe niciun fel, nu se sparge și nu se impregnează cu mirosuri diverse, iar temperatura prea rece sau prea ridicată nu are nicio influență asupra blaturilor din oțel inoxidabil.

Oțelul inoxidabil este foarte rezistent din toate punctele de vedere, dar în primul rând este imun la rugină și nu se oxidează în contact cu aerul.

În decursul folosirii sale, rar se pot decolora unele părți, doar dacă se găsesc în medii cu o oxigenare scăzută, salinitate ridicată sau cu ventilație mai slabă.

Trebuie remarcat și faptul că o masă profesională din oțel inoxidabil rezistă zeci de ani.

Cu alte cuvinte, beneficiile depășesc cu mult cele doar câteva dezavantaje minore, mai ales când vorbim de bucătăriile profesionale.

Întreținerea oțelului inoxidabil este foarte simplă, fiind un material ușor de sterilizat.

Sunt lucruri, de care profesioniștii din domeniul gastronomic și-au dat seama cel mai bine în ultima perioadă, de când pandemia Sars-Cov-2 a cuprins întreaga planetă.

Curățenia în restaurant, impecabilă când deții mobilier din inox

Cele mai citite articole

Oțelul inoxidabil este de cel mai mare ajutor în păstrarea igienei într-o bucătărie profesională.

Problema curățeniei și depozitării alimentelor într-un restaurant, cafenea sau o altă unitate de tip HoReCa, este una de prim ordin, deoarece orice element de mobilier, care poate să aibă anumite defecte de fabricație sau cauzate de utilizarea frecventă poate să fie o sursă de infecție. Iată de ce fiecare bucătărie profesională are nevoie de blaturi, rafturi, dulapuri și mese neutre sau refrigerate din oțel inoxidabil.

Mesele din oțel inoxidabil sunt extrem de versatile. Plus că arată și foarte bine  vizual.

Vei găsi la distribuitori o mulțime de modele de mobilier din oțel inoxidabil și poate că vei fi derutat, neștiind pe care să o alegi.

Mesele din oțel inoxidabil sunt echipamente de prim ordin în manipularea alimentelor, deoarece oferă mai mare securitate, când vine vorba de contactul lor cu alimentele, pentru că nu se transmit substanțele toxice, mirosuri sau gusturi neplăcute.

Motivele principale pentru care ar trebui să alegi o masă din oțel inoxidabil:

– are o rezistență ridicată la coroziune, este rezistentă la temperaturi reci sau înalte;

– permite curățarea frecventă, cu respectarea normelor de igienă specifice domeniului HoReCa;

– oțelul inoxidabil nu este predispus la a se crăpa, nici chiar dacă vorbim de o unitate în care cuțitul se folosește des pe suprafața lui (de exemplu într-o măcelărie), lucru pe care un blat sau masă din lemn nu îl va putea realiza;

– are o suprafață netedă care împiedică pătrunderea murdăriei și a microorganismelor și, pe cale de consecință, să contamineze alimentele, să le facă otrăvitoare, periculoase pentru sănătate, fapt care de regulă nu se întâmplă cu alte materiale, chiar și după ce acestea sunt curățate foarte atent.

Criterii care trebuie luate în calcul când alegi o masă din oțel inoxidabil:

– tipul de oțel inoxidabil;

– grosimea oțelului inoxidabil;

– greutatea acceptată.

Caută informații detaliate, când alegi o masă profesională pentru bucătăria restaurantului. Distribuitorii oferă celor interesați inclusiv mese din oțel inoxidabil cu sertare interioare,utile pentru depozitarea echipamentelor de mici dimensiuni. Trebuie spus că pe lângă înlocuirea unui număr de rafturi suspendate, contribuie și la stabilitatea mesei respective.

Mesele din oțel inoxidabil sunt așadar ideale pentru profesioniști. La TC Romania Crown Cool vei găsi unele care te vor mulțumi pe deplin.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa