Două persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au răsturnat pe raza județului Tulcea

de WTA.ro

Două persoane au fost rănite după ce mașinile în care se aflau s-au răsturnat pe raza județului Tulcea

Neatenția în conducere, dar și consumul de alcool au provocat două accidente rutiere. Două mașini au fost scăpate de sub control și s-au răsturnat în afara părții carosabile. 

Ambele evenimente rutiere s-au înregistrat în data de 26 ianuarie. În primul caz, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto, pe DN22-E87, dinspre Mihail Kogălniceanu spre Tulcea, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din Tulcea, pasager în auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite articole

Cel de-al doilea accident a fost provocat de un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea care, în timp ce conducea un auto pe DJ 222B, dinspre localitatea Meșteru spre Luminița, nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Luminița, județul Tulcea, pasager în auto, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Cele mai citite articole