DOVADA / Spitalul Judetean Braila te omoara cu zile! / Doctorii “de carton” sunt tinuti in brate de conducerea PSD-ista

de WTA.ro

Istoria se repeta! Acelasi Spital Judetean Braila, aceeasi ignoranta, dar de aceasta data alti medici. Fetita de 6 ani, ignorata de medicii din Spitalul Judetean Braila se recupereaza, incet, intr-un salon al spitalului Sfantul Ioan din Galati, dupa operatia de apendicita de saptamana trecuta. Fetita a trecut de faza critica, a inceput sa merga, bucurandu-si din nou cu zambetul angelicesc parintii, dar si pe noi, simpli cetateni care asistam inmarmuriti la tot ce se intampla cu sistemul medical brailean.

SJU Braila – “Spitalul mortii” (ma-sii de PSD-isti din conducere)

Ziarul INFOBRAILA a declansat o ancheta proprie pentru aflarea a cat mai multe detalii care pot face lumina in tot dezastrul din Spitalul Judetean Braila. Daca de la directorul medical, Alina Neacsu nu am putut obtine nicio frantura de cuvant, am luat legatura cu unul din medicii direct implicati in aceasta situatie, situatie regretabila care putea deveni una dramatica. Am luat legatura cu doamna doctor Moldovan Doina, medicul pediatru care a consultat fetita, luni, asa cum precizeaza dansa, la ora 13.20. Acelasi medic care  a considerat ca fetita nu este intr-o stare grava, din moment ce a trimis-o la analize cu specificarea ca NU ESTE URGENTA. Rezultatele  analizelor, in posesia carora ziuarul INFOBRAILA a intrat, arata ca exista o infectie puternica in corp, infectie asupra careia trebuia sa se intervina imediat.

In randurile de mai jos va prezentam declaratia halucinanta a medicului pediatru Moldovan Doina care a considerat ca fata NU MUREA PANA A DOUA ZI, pana cand iesea rezultatul analizelor considerate a nu fi o urgenta. (Urgentele sunt evitate la ordinul conducerii spitalului – nr)

Dar de ce nu ma laudati ca vineri, in garda, am reanimat doi tigani care erau morti?

Sa-i pupe in cur pe cei de la Galati daca ei sunt mai buni, si noi nu. Daca mama fetei trancane ce vrea ea, dupa creierul ei, este altceva. Veniti la cabinet si va arat foaie cu parafe, cu date scrise. Eu am consultat copilul luni dupa-amiaza. A venit de doua ori de la doctorul Lefter cu infirmatia de apendicita. Luni dimineata il vazuse medicul de familie, i-a dat trimitere la chirurgie, chirurgia a zis ca nu are, a venit la mine la ora 13.20. Ce eram sa ii fac, sa o pun pe masa, sa o tai? I-am zis, mama, iti fac analize si maine vii si vedem. Copilul nu era febril, copilul nu varsa, ca avea o apendicita flegmanoasa, o fi avut, dar nu murea pana a doua zi! A doua zi, daca venea, eu vedeam rezultatele si o trimiteam cu foaie cu tot, cum s-a mai intamplat. Dupa 41 de ani de activitate… Dar de ce nu ma laudati ca vineri, in garda, am reanimat doi tigani care erau morti? Pe aia nu ii vedeti! Sa ii trimitem pe toti la Galati. Noi la pediatrie nu taiem frunze la caini.

Nu zic ca nu a avut un apendice flegmonos, dar peritonita in burta lui nu era (Era, uita-te la analize! – nr)

Cele mai citite articole

Copilul a venit luni, la noi la 13.20. La noi copilul este termometrizat si este cantarit, examinat. Nu dau drumul la niciun copil daca nu il vad din cap pana in picioare. Copilul nu avea tulburare musculara, abdominala. Avea dureri pe flancul stang si nu drept. Era in obligatia mea de diagnostic diferential sa o intreb daca a avut scaun. Nu ca i-am bagat supozitor pentru ca era constipat. E obligatia mea sa o intreb. Daca nu a avut scaun de o zi sau doua, te poti gandi si la ocluzie intestinala. Copilul avea stare generala buna si nu varsa. Acuza durere dar pe stanga, si nu pe dreapta. Nu zic ca nu a avut un apendice flegmonos, dar peritonita in burta lui nu era (Era, tampito, uita-te la analize! – nr). Daca era, statea cu tuburi de drena in Galati, si maica’sa statea in terapie. Orice copil, dupa ce i se da anestezie generala, din sala de operatie, merge in terapie.

Ajunge sa ne comenteze in ziar toata lumea de rand!

A doua zi, daca venea la mine cu rezultatul de la analize, eu vedeam ce are. S-a intamplat sa fie copii cu febra la noi si nu a fost apendicita, ci ocluzie virala. De aia am intrebat daca a avut scaun. Ajunge sa ne comenteze in ziar toata lumea de rand! Ca era sa moara, ca era sa faca! Nu se poate! Daca era si la noi un tanar doctor, cate apendice nu au fost scoase fara sa fie cauza durerii? Si daca mai avea domnul doctor si un rezident langa el, ca acolo este clinica universitara, sa isi faca mana, era operat, imediat. Sau poate da, a fost flegmanoasa, si vedeam in analize ca avea niste factori inflamatori prezenti, imi dadeam seama ca este apendicita si trimiteam copilul inapoi la chirurgie. Analizele s-au recoltat pe loc! Nu aveam cum sa o pun pe masa, luni dupa-amiaza. Sambata noapte eu am dormit acasa! Eu am fost vineri si am reanimat doi tigani!Sambata a consultat-o doctorita Lisman. Cand mama a venit cu reteta de la Lisman si cu cele doua trimiteri de la doctorul Lefter, le-am oprit si le-am capsat la foaie. Eu, ieri am fost la servici, si nu a venit nimeni sa intrebe de rezultate. Rezultatele analizelor se ridica de la doctorul care ti le-a recomandat, daca venea la mine, eu vedeam ce are, cum mi s-a intamplat de atatea ori.

“Doamna doctor” Moldovan asteapta o fetita de 6 ani la… cotitura!

Astia sunt oameni de scandal! Nu-i nimic! S-ar putea ca acest copil, chiar daca a fost operat la Galati, sa vina iar, cu alte dureri de burta, de alta etilogie, cum s-a mai intamplat!” Adica “doamna” dr. Moldovan ii asteapta la… cotitura o fetita de 6 ani! (“Bravo”, fa! – nr)

 

CITESTE CUM A INCEPUT TOTUL AICI: Spitalul Judetean Braila a condamnat la moarte o fetita de 6 ani/ Medicii galateni au salvat-o in extremis / “Daca mai intarzia cateva ore, nu mai avea nicio sansa!”, a spus medicul care a operat-o

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa