Dragoș Chitic acuză: Război politic și intenție criminală cu spațiile de joacă din Piatra-Neamț

de WTA.ro

Sunt motive întemeiate, susținute de probe, pentru a bănui că există o mare probabilitate ca unele locuri de joacă din Piatra Neamț să fie distruse în mod intenționat.
Primăria Piatra-Neamț a înaintat o plângere la Poliția Municipiului pentru a stabili cu exactitate, dacă locul de joaca a fost distrus în mod intenționat și motivele acestui act de vandalism. (mai multe detalii aici – click)

„Teoretic nu a început campania electorală, dar se pare că unii au început lupta politică prin metode care depășesc orice imaginație. Dacă se va confirma distrugerea intenționată a unor echipamente de joacă din oraș în scop electoral, înseamnă că unii adversari politici au întrecut orice limită. Ultimul caz de acest gen s-a petrecut chiar săptămâna trecută, când un loc de joacă a fost distrus intenționat, iar la scurt timp subiectul a fost transmis către o publicație online, care l-a preluat fără să facă o documentare și l-a mediatizat opinând că municipalitatea nu întreține într-un mod corespunzător spațiile de joacă. Distrugerea echipamentelor de la acel loc de joacă a fost filmată cu camerele de supraveghere din zonă și astăzi a fost sesizată poliția, furnizând organelor de cercetare și înregistrarea video. În perioada imediat următoare vor fi montate camere de supraveghere video la toate locurile de joacă din oraș. Este de neconceput ca cineva să se coboare la nivelul la care să afecteze siguranța și sănătatea copiilor, dând dovadă de lașitate și un cinism ieșit din comun, crezând că va câștiga capital electoral printr-o metodă atât de josnică.”, a declarat astăzi Dragoș Chitic.

Cele mai citite articole

Video: Dragoș Chitic

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole