Dulceață ca la mama acasă, livrată direct la ușa ta

de WTA.ro

Când ne gândim la copilărie, ne amintim inevitabil și de gustul bunătăților pregătite de mama: dulceața pe care o mâncam dimineața cu pâine caldă și unt, la ceai, sau zacusca numai bună de întins pe pâine la prânz.

“Dulceață Homemade” este o mică afacere din Ploiești care vă aduce la ușă gustul copilăriei. Livrarea în Ploiești și în localitățile apropiate este gratuită, iar prețurile produselor sunt mai mult decât accesibile, un borcan de “bunătăți” fiind între 15 și 20 de lei.

“Vă oferim o gamă largă de dulcețuri, toate făcute după rețetele vechi ale bunicii. Pe lângă dulceață, avem și salata de gogoșari, care pentru mine reprezintă gustul copilăriei, perfectă de mâncat cu cartofi prăjiți, dar și zacuscă de vinete sau de ciuperci.”, spune tânăra care prepară produsele.

 

Vă prezentăm câteva dintre produsele disponibile:

Cele mai citite articole

-dulceață de piersici, nectarine, cireșe roșii, mure, căpșuni, caise, vișine – 15 lei

-dulceață de coacăze roșii, coacăze negre, cireșe albe, zmeură, gutui, lămâie, portocale, afine, castraveți, grapefruit roșu, pepene galben – 18 lei

-dulceață de ardei iute, magiun de prune fără zahăr – 20 lei.

Cei care comandă mai multe produse pot beneficia de oferte speciale și reduceri. Comenzile se pot face telefonic, la numărul 0729.979.355.

(P)

Post-ul Dulceață ca la mama acasă, livrată direct la ușa ta apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa