Dunărea 2005 Călărași își continuă pregătirea la cantonamentul din Antalya

de WTA.ro

Dunărea 2005 Călărași își continuă pregătirea la cantonamentul din Antalya

Vineri, 24 ianuarie, echipa Dunărea 2005 Călărași va pleca în cantonament.  În cele două săptămâni în care va sta în Turcia va susţine şi cinci meciuri amicale. Trei dintre adversarii pe care echipa lui Cristian Pustai îi va întâlni au fost stabiliţi. Antrenorul Cristian Pustai a „schiţat” programul de pregătire al „galben – albaştrilor” pentru partea a doua a sezonului susţinând că reunirea lotului este programată pe 15 ianuarie. Cantonamentul de iarnă se va desfăşura în perioada 24 ianuarie – 7 februarie în Turcia, la Antalya.

Cele mai citite articole

Cristian Pustai : Reunirea va fi pe 15 ianuarie. Urmează vizita medicală, la Călăraşi, şedinţe de antrenamente pe plan local timp de vreo 10 zile. După care plecarea în cantonament, în Turcia, la Antalya, unde să ne pregătim în intervalul 25 ianuarie – 7 februarie. Eu mi-am dorit întotdeauna să revin în ţară cu 2 săptămâni înainte de începerea campionatului. Acum, să vedem cum va fi şi vremea. La liga a 2-a, startul ar putea fi amânat dacă vremea va fi nefavorabilă. Dar sper să rămână datele certe şi să venim, repet, cu două săptămâni înainte. Prima de după cantonament va fi una de „descărcare” iar următoarea, înainte de start să fie de ciclu normal” a susţinut profesorul Pustai.


După cantonament, în prima etapă programată în 2020, Dunărea va evolua la Ploieşti cu Petrolul, partida fiind stabilită să se desfășoare în jurul datei de 22 februarie.

Post-ul Dunărea 2005 Călărași își continuă pregătirea la cantonamentul din Antalya apare prima dată în Atitudinea din Calarasi.

Cele mai citite articole