După două luni de pauză, fotbabul revine pe micile ecrane

de WTA.ro

După primul val al pandemiei de Coronavirus, viața începe să-și reia, treptat, ce-i drept, ritmul firesc. În România, după două luni de pauză, Ministrul Tineretului și Sportului afirmă că, cel mai probabil, competițiile  sportive se vor relua începând cu 1 iunie. Cadrul legislativ vizează mai multe tipuri de sporturi, printre care și sportul rege.

Bucură-te de o experiență de vizionare unică grație televizoarelor de pe altex.ro

O veste mult așteptată de fanaticii fotbalului este aceea că meciurile din România se reiau începând cu data de 13 iunie, însă fără spectatori. În același timp, competiția Bundesliga a debutat deja în Germania, de pe 16 mai. Așadar, meciurile sportului preferat pot fi vizionate din confortul casei, alături de membrii familiei sau de prietenii apropiați. 

Dacă te numeri printre pasionații sportului rege, ai nevoie de un televizor care să îți ofere o experiență de vizionare deosebită. Altex.ro include în oferta sa o mulțime de device-uri smart de ultimă generație de la branduri de renume, printre care Samsung, Philips, Panasonic, LG, Sony, AllView și altele.

Ce televizoare sunt disponibile pe altex.ro?

Cele mai citite articole

De pe altex.ro poți comanda modele de televizoare cu ecran plat sau curbat, de diverse dimensiuni și culori, care se pot integra cu ușurință în orice decor. În ceea ce privește tipul de display al televizorului, alegerea de top este reprezentată de modelele OLED. Un televizor OLED oferă o calitate excelentă a imaginii, o caracteristică indispensabilă dacă îți dorești să te bucuri de o experiență uimitoare de vizionare în timp ce urmărești programele preferate.

Și, dacă îți faci griji în privința bugetului pe care îl ai la dispoziție pentru achiziționarea unui nou televizor, trebuie să știi că pe altex.ro găsești cele mai bune oferte din piață. Nu doar că beneficiezi de reduceri considerabile la modelele de televizoare selecționate, însă ai și posibilitatea de a opta pentru un dispozitiv resigilat, la care se aplică un discount suplimentar.

Descoperă și alte produse destinate relaxării, numai pe altex.ro

Întotdeauna meciul echipei favorite trebuie acompaniat de o bere rece, savuroasă! Ei bine, poți comanda această băutură și de pe altex.ro, astfel că nu va trebui să mergi în afara casei pentru a face cumpărături. O astfel de facilitate este extrem de utilă pe durata pandemiei de Coronavirus (specialiștii recomandând distanțarea socială ca metodă de protecție împotriva virusului), dar este de altfel o variantă foarte bună pentru persoanele ocupate sau care își doresc un plus de confort. Așadar, atunci când îți faci cumpărăturile de pe altex.ro, nu uita să adaugi în coșul de cumpărături și un bax de bere. Pe site ai la dispoziție diverse sortimente de bere cu sau fără alcool (inclusiv cidru), precum și bere blondă, neagră ori cu arome.

Industria sporturilor își reia activitatea începând cu prima jumătate a lunii iunie. În ciuda faptului că nu îți poți susține echipa preferată din tribune, poți viziona acasă meciurile de fotbal, din fața unui televizor performant pe care îl poți achiziționa de pe altex.ro!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa