Echipamente fast food noi, variate, pentru preparate apetisante

de WTA.ro

Echipamente fast food noi, variate, pentru preparate apetisante

Viața în marile metropole devine tot mai accelerată, mai trepidantă, iar lipsa de timp a creat o cerere pentru micii întreprinzători care oferă preparate fast food.

Găsim acum unități fast food fixe ori sub formă de rulote alimentare la tot pasul, așa încât trecătorii pot să aleagă după dorință între hot dog, shaorma, mici preparate de patiserie cu care să își astâmpere foamea sau pur si simplu să își satisfacă dorințele gastronomice de moment.

Afacerea fast food: la modă și în 2020

Interesant este faptul că deși primele astfel de unități specializate care oferă celor interesați mâncare rapidă au apărut prin țara noastră acum vreo treizeci de ani, încă din 1990, dacă nu mai punem la socoteală gogoșeriile și covrigăriile din perioada comunistă, ele nu și-au pierdut actualitatea nici acum. Multe dintre acestea literalmente i-au transformat pe proprietari în oameni cu adevărat prosperi din punct de vedere financiar.

Iată de ce nu este nici în 2020 o idee rea să îți deschizi o astfel de afacere care, cu o investiție relativă redusă în materie de utilaje fast food și materii prime alimentare, poate aduce un profit impresionant în decurs de mai puțin de un an.

Sub denumirea de locații fast food se înțeleg diferite tipuri de unități care oferă mâncare rapidă, începând de la tonete, chioșcuri și rulote alimentare, continuând cu diverse cafenele, ceainării sau unități specializate fixe.

Ceea ce diferențiază radical o astfel de unitate de un restaurant clasic, este faptul că preparatul dorit de către client se gătește direct în fața acestuia și îi este servit imediat, ceea ce are darul de a-l savura cu mai multă plăcere de către consumator.

Dacă mai adăugăm la acest fapt și pe acela că aproape întotdeauna mâncarea stradală este mai gustoasă decât preparatele clasice, chiar servite într-un restaurant de lux, putem înțelege de ce profitul pe care un astfel de business HoReCa îl poate aduce unui întreprinzător nu este deloc mic.

Desigur, pentru maximizarea câștigurilor contează și amplasamentul locației fixe sau mobile, preparatele inspirat alese, utilajele fast food de cea mai bună calitate, materiile prime alimentare utilizate. Dacă la acestea se mai adaugă și priceperea personalului (de obicei redus la doar câteva persoane) profiturile sunt garantate.

Cele mai citite articole

Este foarte important ca echipamentele de fast food cumpărate să fie selectate cu mare atenție de la un distribuitor cu notorietate pe piața de profil, deoarece, precum se știe, nu poți să devii profesionist decât dacă vei colabora cu profesioniști adevărați.

Fiind vorba despre un business care atrage atât începători, cât și antreprenori HoReCa cu experiență, deschiderea unui fast food este categoric o idee foarte bună, deoarece necesită investiții reduse, în condițiile în care recuperarea acestora se poate face într-un termen foarte scurt. Cererea produselor finite este constantă în timp și există posibilitatea ca pe parcursul dezvoltării afacerii, numărul de preparate din categoria de mâncare rapidă să se diversifice din ce în ce mai mult.

Ce echipamente fast food trebuie achiziționate pentru comerțul stradal?

Echipamentele fast food pot să se împartă în echipamente de gătit direct multifuncționale, utilaje pentru fast food și cafenele, accesorii gastronomice.

Atunci când ne referim la categoria de utilaje fast food pentru gătit avem în vedere atât cele de tipulgrătarelor, câtși cele ale aparatelor pentru preparat shaorma, mașini pentru hot dog, plite de diverse dimensiuni, friteuze, mașini pentru preparat cafea și sucuri naturale, dozatoare, echipamente pentru încălzirea semifabricatelor, cuptoare cu convecție, cuptoare pentru pizza, cuptoare cu microunde, aparate speciale pentru clătite, prăjitoare de pâine etc.

Nu trebuie uitate nici vitrinele termice unde se vor păstra pe timp foarte limitat preparatele calde finite până la vânzarea acestora, vitrinele frigorifice și dulapurile tip frigider pentru depozitarea băuturilor îmbuteliate și a preparatelor reci, de tipul salatelor sau înghețatei.

Alături de acestea sunt importante și mesele de lucru din oțel inoxidabil, hotele de evacuare a noxelor cu rol deosebit în purificarea aerului, ustensilele gastronomice specifice și tacâmurile etc.

Pe toate cele enumerate și multe altele le găsiți la TC Romania Crown Cool la prețuri accesibile. Acest distribuitor lucrează cu producători renumiți și este capabil să ofere celor interesați de la cele mai simple până la cele mai complexe utilaje fast food, așa încât, indiferent dacă este vorba de un antreprenor începător care tocmai demarează un astfel de business, sau un patron care dorește să își modernizeze unitatea ori să și-o extindă, sigur va găsi tot ceea ce își are nevoie la acest distribuitor de renume care activează în țara noastră.

În afară de produsele propriu-zise, TC Romania Crown Cool se mai evidențiază printr-un service garanție, post garanție competitiv și prin faptul că specialiștii de aici pot oferi cu maximă promptitudine și amabilitate toate informațiile dorite potențialilor clienți referitoare la mărfurile din catalogul produselor pe care le comercializează.

Apelează și tu cu încredere la ei în 2020, dacă îți dorești să ai un business fast food profitabil în acest an!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa