Economisește bani cu stil: piese vestimentare pe care să le porți primăvara și toamna!

de WTA.ro

În aceste vremuri solicitante din punct de vedere economic, este indicat să ne îndreptăm atenția asupra unor piese vestimentare versatile care pot fi folosite în mai multe anotimpuri, în principal primăvară și toamna, anotimpurile de tranziție din an, similare în temperaturi și condiții meteorologice. 

Iată care sunt cele 4 piese vestimentare care pot fi purtate atât primăvara cât și toamna:

Geaca

Geaca este cea mai potrivită piesă vestimentară pe care o putem purta afară primăvară și toamna atunci când este prea cald pentru o canadiană, dar prea frig pentru un hanorac. Există pe piață zeci de modele de geci pentru aceste luni ale anului: de piele, tip bomber, de blugi, de fâș, cu glugă, de tip American college etc. O geacă potrivită completează perfect orice ținută, oferind și protecție împotriva frigului. Dacă nu ești sigură ce tip de geacă ți se potrivește, gecile de damă de la Foggi îți oferă opțiuni moderne, stilate, și la un preț atractiv.

Botine

Potrivite pentru o zi ploioasă sau una însorită, botinele sunt cele mai folosite încălțăminte primăvară și toamna. De ce? În primul rând, țin de cald mai mult decât o pereche de teniși, dar nu încălzesc piciorul atât de mult cum o face o pereche de cizme sau de bocanci. În al doilea rând, fac piciorul frumos, mai ales dacă sunt combinate cu un skinny jeans sau o fustă mini și un pulover supradimensionat. În plus, sunt versatile: pot fi purtate în mai multe situații: la școală, la birou, sau la o simplă plimbare în parc.

Pulover cu nasturi mici

Cele mai citite articole

Popular încă din anii ’50, puloverul cu nasturi mici este o alternativă practică de a completa o ținută de primăvară și toamna fără a încărca look-ul. Acest tip de pulover poate fi purtat în mai multe moduri: peste o bluză sau o cămașă, descheiat; singur, pe pielea goală, încheiat; legat la gât sau în jurul taliei. Puloverul cu nasturi mici de asemenea este asociat cu stilul preppy, caracteristic studenților de la colegii de prestigiu, oferind ținutelor un aer sofisticat și curat.

Maleta

Cunoscută și ca helancă sau bluza pe gât, maleta se mulează pe corp, accentuând formele și creând o silueta suplă și bine structurată. Poate fi combinată cu aproape orice: blugi, fustă, pantaloni de stofă, blazer, sau sub un pulover. Multe femei de afaceri aleg maleta în detrimentul cămășii în sezoanele reci; merge de minune cu un costum de aceeași culoare, pantofi stiletto, și accesorii minimale.

Dacă intenționezi să-ți schimbi garderoba în această toamnă, nu uită să iei în considerare piesele enumerate mai sus. Acestea pot fi reutilizate la primăvară, sunt mereu în tendințe, și sunt practice pentru orice activitate din viața cotidiană.

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa