Eficiența în birou: cum să îmbunătățești productivitatea cu echipamentele de imprimare adecvate

de WTA.ro

Eficiența în birou: cum să îmbunătățești productivitatea cu echipamentele de imprimare adecvate

Un office modern și smart necesită electronice high-end, de ultimă generație pentru ca personalul să poată eficientiza cât mai bine activitățile și sarcinile de zi cu zi. Alături de laptopuri sau calculatoare desktop performante, proiectoare video, tablete, biroul tău are nevoie de o imprimantă modernă și cu funcții diverse.

Descoperă din articolul oferit cum poți eficientiza productivitatea în birou cu echipamentele de imprimare adecvate, precum produsele multifuncționale Ricoh de înaltă performanță de la Roel, în funcție de domeniul de activitate al afacerii tale!

Imprimante multifuncționale potrivite pentru afacerea ta

Dacă lucrezi într-un domeniu ce necesită numeroase dosare cu acte fizice și alte tipuri de documente, unde personalul utilizează frecvent imprimanta clasică, atunci este timpul să modernizezi sediul prin intermediul unei imprimante multifuncționale; eficientizând astfel și fluxul de muncă. 

Mai mult, acestea nu imprimă doar pe hârtiile de tip A4, ci pot printa, scana și xeroxa diferite alte dimensiuni, modele și chiar plicuri și alte elemente de birotică. Iată deci 3 imprimante multifuncționale potrivite pentru afacerea ta!

  • Multifuncțional RICOH IM 2500/A. Este o imprimantă ce oferă rezultate excelente, atât pe hârtiile A4, cât și pentru cele A3, A5, A6, B4, B5, B6 și plicuri. Este un dispozitiv inteligent multifuncțional alb-negru care va scana și imprima toate fișierele și documentele dorite la calitate excepțională. Produsul poate copia multiplu până la 999 copii cu o rezoluție de 600 dpi, iar scanerul acceptă fișiere în formate diverse: TIFF, JPEG, PDF etc.
  • Multifuncțional RICOH IM 5000/A. Un model fiabil și performant, RICOH IM 5000/A are o memorie RAM de 2GB și HDD de 320GB, oferă rezoluție maximă și eficiență potrivită pentru activitățile de zi cu zi de la birou și nu numai. Aceasta poate xeroxa și imprima, având chiar și funcția de fax.
  • Multifuncțional RICOH IM C8000. Rezoluția de imprimare a acestei imprimante este de 1.200 x 4.800 dpi, aducând culori vibrante în mediul office. Poate scana față verso atât alb-negru, cât și color, iar timpul de printare pentru prima pagină este de 4,7 secunde pentru alb-negru, respectiv 6,3 secunde pentru color. Echipamentul este de tip multifuncțional 4-în-1: copiator, imprimantă, scaner și fax, putând să printeze până la 80 de pagini A4 într-un minut.

Imprimante pentru materiale textile

Cele mai citite articole

Lucrezi cu diferite tipuri de materiale pentru confecționarea hainelor, perdelelor, lenjeriilor de pat etc. și îți dorești un spațiu de lucru eficient și optimizat corespunzător pentru a imprima diferite imagini și texte pe acestea? Atunci orientează-te către o imprimantă direct to garment cu ajutorul căreia vei putea crea design deosebit pentru tricouri, hanorace, sacoșe, pantaloni, cât și alte tipuri de articole. 

O imprimantă high-end pentru acest domeniu de activitate este RICOH Ri 100 + Heating system care imprimă modele și fotografii direct pe țesături folosind tehnologia cu jet de cerneală.

Imprimante pentru publicitate

Activezi într-un domeniu publicitar unde broșurile, flyerele, posterele și alte tipuri de reclame publicitare fizice trebuie create cotidian? Atunci investește într-o imprimantă performantă și fiabilă ce poate imprima pe suport media film, PET, bumbac, tapet, vinil transparent, hârtie și hârtie plastifiată etc., precum imprimanta cu latex Ricoh Pro L4130/Pro L4160. Este un model eco-friendly, ce oferă productivitate sporită, consum mic de energie, paletă cromatică voluminoasă și timp de uscare rapid.

Așadar, datorită unei imprimante high-end vei aduce cu siguranță eficiență și un flux organizat de muncă în birou. Ține cont de sfaturile oferite și investește în imprimantele potrivite pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa