Escrocii “caselor la cheie”, la pret de chilipir, au lovit si in Braila / Braileanca tepuita cu 2.500 de euro

de WTA.ro

O familie din Galati ar vinde iluzii ale unor “case la cheie”, mult prea ieftine, in toata tara. Indivizii le promit clientilor case din panouri, la un pret mic, insa dupa ce avansul este platit, acestia dispar fara urma.

Acestea sunt acuzatii aduse de persoane din toate colturile tarii. De la  Cluj, Prahova, pana la Braila, romanii escrocati au ajuns la capatul puterilor. Acesta este si cazul brailencei Bianca Elena. O femeie care isi dorea o casuta pentru socrul ei. Femeia nu ar fi intrat niciodata in contact direct cu presupusii escroci, intreaga convorbire dintre pagubita si ei desfasurandu-se la telefon si prin video call, aceasta aflandu-se la munca, in Cipru.

Pe data de 5 aprilie am luat legatura cu cei care m-au pacalit. I-am gasit pe Facebook, au un anunt cu <<Construim case la cheie la un pret avantajos>>. M-a incantat pretul pe care mi l-au spus. Am luat legatura cu ei si ne-am inteles sa construiasca o casa de la zero cu doua dormitoare si o bucatarie, cu 5.000 de euro. Eu nu m-am intalnit cu ei, ca eu nu sunt in tara. Luni dimineata au mers la adresa pe care eu le-am dat-o, au imprastiat pe acolo niste fiare. Apoi au spus ca nu mai au bani pentru a se apuca de casa. Ne-am inteles sa le dau un avans inainte si la terminare, diferenta. Luni dimineata le-am trimis 2.500 de euro, va pot dovedi cu foaia pe care o am. Am vorbit doar cu un individ, Fabio, care nici nu se arata la fata, imi arata doar curtea si fiarele aduse la mine in curte. Mi-a trimis contul bancar, numarul de card si buletinul sotiei lui (G. Stanescu, din Galati) pe  care si acum le am. Nu am avut cum sa fac plangere la politie pentru ca si aici (n.r. Cipru), noi suntem in izolare si nu am cum sa ajung in Romania. 

Ei nu imi mai raspund la telefon, nu imi mai raspund la mesaje. Marti, dupa ce au scos banii m-au sunat si mi-au zis ca de ce am trimis numai 2.500 de euro, casa valoreaza 10.000 de euro, <<Doamna, nici macar jumatate nu ati trimis. Ori trimiteti diferenta, ori noi  nu mai facem nimic!>>. De acolo s-a oprit totul. Nu mai pot da de ei. Casa era pentru socrul meu.” a declarat braileanca, aseara, in cadrul emisiunii Acces Direct.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa