Ești o femeie puternică? Intră în campania ”Mamă la puterea a doua”

de WTA.ro

Cea mai frumoasă campanie din Neamț, dar și cea mai grea cu putință se cheamă ”Mamă la puterea a doua” și este inițiată de Oana Bulai.

Dragii mei, vă doresc să aveți o primăvară peste așteptări! Cu soare, surprize, succes, inspirație și gânduri bune! Când sunt aduse împreună, gândurile bune creează energie pozitivă.
Este invitația mea către voi în această zi de început de primăvară. Și lansez o provocare, o rugăminte și o întrebare:
Cum ai răspunde dacă un copil dintr-un centru de plasament te-ar întreba: „Vrei să fii mămica mea pentru o zi?…” Cred că ți s-ar rupe sufletul, apoi ți-ai spune ce norocoasă ești tu și copilul sau copiii tăi … Și, după ce te-ai gândi puțin dacă poți face asta, cred că ai spune „Da. Vreau!”
Este o întrebare pe care o pun și eu aici acelora dintre voi care puteți rupe câteva ore din timpul vostru pentru a dărui emoție și căldură, de 8 martie, unui copil din centrul de plasament „Familia mea” din Roman. Până la urmă, pe 8 martie sărbătorim Mama. Suntem mamele copiilor noștri, dar noi, femeile, mereu putem un pic mai mult!
De aceea, lansez campania „MAMĂ LA PUTEREA A DOUA”. De 8 martie, la Roman, să bucurăm, fiecare, un suflet de copil din orfelinat. Ne adunăm cele care răspundem DA, VREAU, le ducem un cadou, apoi mergem cu toții, mămici și copii, la cofetărie. Stăm cu ei la povești, le dăruim din TIMPUL și CĂLDURA noastră. E tot ce își doresc!

Vă aștept cu drag să începem această primăvară cu energie pozitivă! Am să vă țin la curent cu toate detaliile campaniei. Aștept mesajele voastre! Știu că împreună putem!❤🍀 , scrie Oana Bulai pe pagina sa de socializare.

Ce înseamnă să stai o zi cu un copil orfan? Înseamnă să ai una dintre cele mai încărcate emoțional zile din viața ta, iar pentru copilul respectiv este una dintre cele mai frumoase zile din viața lui.

S-au înscris deja în această campanie Laura Mihaela, Adina Elena, Gina Artenie, Ramona David, Lidia Baltag, Bălan Andreea, Cristina Huțanu, Mădălina Fomin, Andreea Năstase, Dana Ursache, Alexandra Martinaș, Ioana Iordache, Gabriela Nastasa, Andreea Rusu, Florentina Moise, Ionela Bianca Percă, Mărioara Tiba, Petronela Cobuz, Elena Kuzmanovic, Ionuț Ursu și Alisa, Vasilica Crețu, Angela Adam. Te consideri o femeie puternică și vrei sa faci o mare bucurie unui copil orfan? Înscrie-te în această campanie. (click aici pentru detalii)

Cele mai citite articole


 

 

Cele mai citite articole