Ești strâmtorat din punct de vedere financiar? Rezolvă problema rapid, cu un credit online de la IFN!

de WTA.ro

Aflându-te în fața unor situații neașteptate sau urgente, poate că te-ai întrebat vreodată cum să faci față costurilor suplimentare, fie că este vorba de înlocuirea unui cuptor stricat sau a unei mașini de spălat vechi, sau poate ai nevoie de bani pentru a rezolva o problemă personală. 

Într-un astfel de moment, soluția cea mai rapidă și mai puțin birocratică la îndemână poate fi să contractezi un credit cu buletinul de la un IFN, așa cum este și BEST CREDIT. Acest tip de împrumut este o opțiune populară pentru mulți români care își doresc un proces rapid, fără a fi nevoiți să viziteze multiple ori sediul băncii.

Creditul cu buletinul – ce reprezintă?

Creditul cu buletinul, cunoscut și ca fiind credit rapid online de nevoi personale, oferă posibilitatea de a împrumuta o sumă care nu poate depăși maximum 4.000 de lei, suma variind în funcție de Instituția Financiară Nebancară (IFN) la care alegi să aplici. Acesta este o soluție de finanțare pentru problemele sau situațiile urgente, precum plata facturilor, achiziția de electrocasnice sau gestionarea unor situații neprevăzute în familie.

Cât durează întregul proces?

De obicei, acest tip de credit online se acordă pe o perioadă scurtă, până la următorul salariu. Avantajul principal în alegerea unui IFN este că nu trebuie să furnizezi o mulțime de documente justificative referitoare la salariu și nu este necesar să faci drumuri repetate la ghișeele bancare.

Cele mai citite articole

După o simplă cerere online, Best Credit IFN îți poate oferi suma solicitată într-un timp scurt. Cu alte cuvinte, putem atrage atenția asupra faptului că IFN-urile sunt mult mai flexibile decât băncile tradiționale și îți permit să alegi modalitatea de primire a sumei împrumutate. De obicei, creditul cu buletinul are un termen de aprobare de 30-60 de minute, dar în unele cazuri poate dura până la 24 de ore până când vei fi contactat telefonic.

Ce condiții trebuie să îndeplinească persoanele?

Pe lângă copia de pe buletin este important să știi că persoanele eligibile pentru a contracta un astfel de credit sunt cele cu cetățenie română și un act de identitate valabil. În ceea ce privește vârsta, pot aplica pentru credit persoanele care au împlinit 18 ani și care au un venit minim lunar de 700 de lei. Este important de subliniat că această sumă nu trebuie să provină neapărat din salariu, ci poate proveni și din chirii, pensii, drepturi de autor sau chiar dividente.

Hai să discutăm despre dobândă…

Dobânda unui credit online poate varia de la un IFN la altul. De obicei, când aplici pentru prima dată dobânda este 0, ceea ce poate reprezenta un avantaj pentru tine, indiferent de motivul pentru care ai nevoie de bani rapid. 

Alte IFN-uri oferă o perioadă de grație de 30 de zile fără dobândă; după care se aplică dobânzi zilnice sau lunare. Trebuie să știi că, în mod normal, dobânzile pentru creditele cu buletinul sunt cuprinse între 0.5% și 0.99% pe zi.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa