EXCLUSIV: (FOTO) Două restaurante renumite din ONEȘTI și-au SUSPENDAT activitatea, din cauza CORONAVIRUSULUI

de WTA.ro

Restaurantele, barurile și alte categorii de localuri ar putea fi închise, odată cu instituirea stării de urgență. Această decizie se află în analiza Guvernului Orban.

Proprietarii mai multor localuri din Onești nu au mai așteptat o decizie în acest sens din partea Executivului și au hotărât că, pentru siguranța personalului și a clienților lor, este mai bine să-și suspende activitatea pe o perioadă de timp nedeterminată, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului (COVID-19).

Este vorba despre restaurantele “Trattoria della Citta”, situat pe strada Belvedere nr. 1, și “Butucul de vie” (Zahana), de pe bulevardul Oituz.

Dacă restaurantul Zahana și-a suspendat activitatea complet, “Trattoria della Citta”  doar a închis pentru clienți locația de pe strada Belvedere nr. 1, însă va oferi în continuare serviciul de livrare la domiciliu.

“Dragi clienți, începând de astăzi, 16 martie 2020, vom funcționa pentru dumneavoastră cu ușile închise. Vă preluăm comanda la nr. de tel: 02345.313.322, 0730.576.154, 0770.826.689”, este mesajul afișat la intrarea în restaurantul “Trattoria della Citta”.

BĂCĂNIILE ȘERBAN SUNT DESCHISE ÎN CONDIȚII DE IGIENĂ MAXIME

Tot pentru siguranța cetățenilor, în contextul epidemiologic actual, lanțul de băcănii “Șerban” comercializează în această perioadă doar pâine ambalată, iar produsele de panificație, patiserie și cofetărie și meniurile grill nu se servesc decât la pachet. În plus, toate suprafețele băcăniilor sunt igienizate din oră în oră.

Cele mai citite articole

“Dragi clienți, prieteni, parteneri, în această perioadă suntem în continuare alături de voi cu produse de panificație, patiserie, cofetărie, meniuri grill, produse refrigerate, toate atent preparate, depozitate și manipulate conform normelor UE, în condiții de maximă siguranță și igienă!

Mai mult, vom vinde meniuri grill și prăjituri doar ambalate, la pachet, fără servire cu consum la fața locului.

Alte precauții/indicații:

✔Toate suprafețele Băcăniilor sunt igienizate din oră în oră,

✔Folosiți cât mai des plata cumpărăturilor cu cardul,

✔Faceți cumpărături la ore diferite și evitați orele de vârf,

✔Păstrați o distanță de cel puțin 1 metru în apropierea altor persoane,

✔Nu intrați în panică și fiți pozitivi!

Vă suntem alături și mulțumim tuturor colegilor care rezistă în fața situației!”, se arată într-o informare a Grupului Șerban.

Cele mai citite articole