EXCLUSIV: (FOTO) URMĂRIRE ca în filme pe străzile ONEȘTIULUI, aseară, după ce polițiștii au surprins în flagrant trei tineri care intenționau să spargă o mașină

de WTA.ro

Urmărire ca în filme, aseară, în jurul orei 22.30, pe străzile din Onești, după ce o patrulă de poliție din cadrul Biroului Ordine Publică aparținând Poliției Onești a surprins în flagrant trei tineri care se pregăteau să spargă o mașină, pe strada Liliacului (la ieșirea din oraș spre Brașov).

Trei hoți care voiau să spargă o mașină parcată într-o incintă de pe strada Liliacului au fost prinși de polițiștii oneșteni, după o urmărire ca în filme.

Polițiștii, care se aflau în serviciu de patrulare, i-au surprins pe cei trei în timp ce dădeau târcoale mașinii. La vederea oamenilor legii, planul hoților a dat greș. Aceștia s-au speriat și au urcat în mașina lor, demarând în trombă. Polițiștii au plecat în urmărirea lor și au reușit să-i prindă în scurt timp.

“Este vorba despre trei tineri, doi în vârstă de 28 de ani și unul de 22 de ani, toți din comuna Ștefan cel Mare, care au fost reținuți pentru tentativă de furt”, ne-au declarat surse din anchetă.

Cele mai citite articole

În tentativa lor de a scăpa de oamenii legii, cei trei hoți au abandonat sub mașina pe care se pregăteau să o spargă un cric.

Mașina, VW Bora model mai vechi, aparține unui oneștean de 47 de ani.

Polițiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt. La finalizarea cercetărilor, dosarele penale în cauză vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești cu propuneri legale. (foto mare: imagine ilustrativă)

Cele mai citite articole