Fasole și cârnați, în Piața Civică din Tulcea, pe 24 ianuarie. Consiliul Județean Tulcea a cheltuit 32.400 pentru mâncarea de Ziua Unirii Principatelor și 12.700 lei pentru steaguri

de WTA.ro

“Uniți în cuget și-n simțiri. Dobrogea cântă România” – acesta este titlul sub care se desfășoară spectacolul de Ziua Unirii Principatelor Române.

Evenimentul are loc vineri, 24 decembrie, începând cu ora 11.00, în Piața Civică și este organizat de Consiliul Județean Tulcea în colaborare cu Ansamblul profesionist Baladele Deltei. Cei 161 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească vor fi celebrați la Tulcea cu muzică populară, dar și mâncare și băutură pentru cei prezenți.

Spectacolul va fi susținut de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei“, Ansamblul Folcloric „Dorulețul” și Grupul Vocal „Drăguța Siliștea“ din Turcoaia. De asemenea, ne vom bucura de prezența invitaților: Mioara Velicu, Constantin Enceanu, Alexandru Pugna, Georgeta Nichifor, Laura Feraru, Laura Mocăniță și Costel Atanasof.

Cele mai citite articole

Consiliul Județean Tulcea a cheltuit 32.400 lei pentru masa oferită participanților. Achiziția serviciilor de masă în regim de catering a fost una directă, nu prin licitație, iar câștigătoare este firma Falnic SRL din Tulcea, administrată de Stere Pufleanu.

O altă achziție făcută de Consiliul Județean Tulcea pentru același eveniment a fost cumpărarea directă de steaguri în valoare de 12.727 lei. Firma aleasă de administrația județeană este Wild West Infinity SRL, administrată de Florența Eugenia Cârlig.

Cele mai citite articole